Reklama

Reklama

Krajní meze - Série 1 (1995) (série)


Pokrevní bratři (S01E03)

(epizoda)

Obsahy(1)

Dvaja diametrálne odlišní bratia chcú každý po svojom naložiť s dedictvom svojho otca - vedeckou spoločnosťou známou inovatívnymi lekárskymi objavmi. Jeden z bratov objavuje látku, ktorá by mohla ľuďom zaistiť nesmrteľnosť a večný život. Druhý má ale s látkou úplne iné zámery.. (majo25)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mňa tento nepredvídateľný dej zaujal ešte viac ako celovečerná prvá epizóda celého seriálu. Čo by ľudstvo robilo, ak by vynašlo všeliek a ten by mu dokonca dovolil žiť omnoho dlhšie? Toto ale nebude tá najdôležitejšia otázka, položená v neustálymi zvratmi popretkávenej trištvrtehodinke. Veci sa budú stále viac a viac komplikovať a postavy budú na ne musieť okamžite reagovať. No a záver je myslím vymyslený geniálne. Len škoda toho prestarnutého vizuálu, ale ten už treba brať ako súčasť hry. ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle už bylo trošku slabší, hlavně si občas dala logika voraz, ale nebylo to špatné a vědecká omáčka byla pro skorolaika dostatečně uvěřitelná, takže proč ne. Jen hlavní postava kdyby nebyla tak šíleně ošklivej plešatej obejda, na kterýho dost nevěrohodně letí docela pěkná čtyřicítka, tak bych to celé bral asi lépe. Dobro x zisk, dobro x páchání dobra x zlo, docela myšlenkově hutné. ()

Mr.Jokker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pohádka o zrození covidu ve Wuchanu. Kazdej jsi covidovy vitamínem chce okamžitě dát ale pak mají rymicku a umrou a dojde jim že to posrali. V této epizode bylo zabito celé plemeno opic ()

Reklama

Reklama