Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příšery bývají různé a tahle si dovolila ukrást malého Andrewa. Když případ police vyšetřuje, nalezne na diktafonu větu: "Pojď sem, tady dole se sám bojím" a sestra pohřešovaného Jillian potvrdí, že na Andrewa údajně mluvil jeho plyšový medvídek. Detektiv Holland se kdysi s příšerou potkal a vzala mu něco, co nelze vrátit zpátky. (Varan)

(více)

Recenze (4)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako v Aktoch X, tak v Krajných medziach mi vždy najviac vyhovovali hororové epizódy. Treba ale povedať, že v Krajných medziach ich bolo oveľa menej a s tými skvelými od Chrisa Cartera sa nemali šancu zrovnať. Výstižne je to vidno i na tejto časti, ktorá nie je zlá, ale proste je to stále ukážkové béčko. Lacní herci prenášajúci blbé dialógy a stupídne hlášky, mizerný nízky rozpočet badateľný na každom kroku a na konci skvostne trápna maska. Škoda, zápletka o tajuplných detských únosoch mala na viac. ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek rozhodně slušný horor. Pak to troch zvolnilo a šlo až do mysteriózna, slušné dialogy, na malém prostoru pěkně vykreslené postavy a vztahy, ale přece jen, chování postav podivné, pár extra WTF (nechat v podstatě unesené dítě u vyšetřovatelčiny matky, dokonalá policejní databáze únosů, která třídí např. i podle přílivu a odlivu), ale celkově fajn. Konec je až parodický a zkratkovitý, to uvěření v "nadpřirozené" vysvětlení je příliš rychlé a s rozpočtem asi nešlo trikově dělat divy, takže chápu a uznávám, že to asi o moc lépe natočit nešlo, ale fakt je, že to působí úsměvně. Příběhu by rozhodně pomohla delší stopáž, v níž by šlo lépe vykreslit kolektivní vědomí lidstva ("dětstva"?) předávané skrze mytologii a pohádky a ne jen prolistovat v rychlosti pár knížek pohádek. Ale i tak jsem spokojen a konečně šlo o epizodu, která se mi fakt líbila a nekoukal jsem na ni celou dobu s rozpaky. ()

Reklama

Reklama