Reklama

Reklama

Krajní meze - Série 1 (1995) (série)


Cesta domů (S01E15)

(epizoda)

Obsahy(1)

Tříčlenná posádka je už více jak rok na vesmírné misi na Marsu. Na povrchu nalezli podivný organismus, který je napadl, ale nezabil. Probouzejí se ze šoku a jdou zpátky k lodi. Na cestě zpět na Zem jim ale poškodí některé dráty a klimatizace v lodi, a proto jsou nuceni vše opravit. Jenže s Edem to nevypadá dobře a začne bláznit. (Varan)

(více)

Recenze (3)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Opravdovým hrdinstvím je to, když člověk se obětuje pro druhé s vědomím ,že ty...které zachraňuje, se to nikdy nedoví´´. Zkuste tohle trumfnout. Nelze. Vyměním tento díl za většinou SF filmů posledních 25 let. Až na čestné vyjímky, pochopitelně. ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rámci formátu seriálu vynikající epizoda. Velmi komorní (téměř vše se odehrává v malé raketě cestou domů z Marsu), 3 postavy a občasné propojení obrazem a zvukem do Hustonu, ale velmi dramatické. Lidství na samé hraně. A závěrečná věta z úst mistra slova Lukavského? Až mi oči ovlhly. ()

Kosi.. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl je to čistě komorní, částečně předvídatelnej. Ovšem ta myšlenka na závěr je nevídaně silná - kolik obdobných "hrdinů" asi spláchla historie? Jeden z těch lepších počinů první série KM, myslím si. ()

Reklama

Reklama