Reklama

Reklama

Krajní meze - Série 5 (1999) (série)


Lidská obsluha (S05E07)

(epizoda)
  • Kanada The Human Operators (více)

Obsahy(1)

Na opustenej vesmírnej lodi žije mladý osamelý kozmonaut. Nevie nič o svete, iba plní rozkazy palubného počítača. Za oneskorenie v splnení rozkazov, alebo zvedavé otázky, ho palubný počítač núti podstupovať telesný trest. Ale náhle sa vesmírna loď dostáva do kontaktu s inou, kde tiež žije osamelý kozmonaut a pomaly sa dozvedajú pravdu... (Leno)

(více)

Recenze (4)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Herci sa poprali s týmito rolami super, ale celkový príbeh sa až tak nevydaril. Že loď ma dušu či čo je celkom stráviteľne, ale to čo nám predhadzovali scenáristi už stráviteľne nebolo. Má to nejakú hĺbku, ale zas to nie je nejako divácky vďačne, má to veľa otázok a malo odpovedí. Stále to je len za 3*. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Titulky tvrdí, že jde dokonce o spojení 2 velkých jmen SF, A.E. van Vogta (velký vzor pro P.K.Dicka) a nezkrotného muže SF žánru, Harlana Ellisona. Toho druhého jsem z toho docela cítil, ale ten (pro mne) překvapivý heppyend, nevím přesně, komu ho přičísti na vrub. Nejspíše scénáristovi.;-) Věčný zloun McDowell, jako hlas lodi. Jak jinak.;) Special quest star J.Noseworthy 2 roky po Event Horizon, kde dopadl podstatně hůře, než zde. A ta herečka mi silně evokovala, Nicole De Boer;-) Byl by z toho zajímavý film. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh není příliš uvěřitelný. Proč tu loď poslouchá, když očividně nemá žádný prostředek, aby ho donutila něco udělat? Nehledě na to, že dospělý člověk se tu dostává do děje spolu s divákem. Ačkoli měl na lodi podle všeho vyrůstat celý život, ptá se na základní věci, které ho musely napadnout už tisíckrát předtím. Zkrátka nejde o moc propracovaný scénář, ačkoli základní kostra příběhu je solidní. Závěr celý příběh trochu zachraňuje. Když se to vezme kolem a kolem, jde ale opět o epizodu, kterou je příjemné sledovat a to na dobré hodnocení bohatě dostačuje. 3/5 ()

Kosi.. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Měla jsem tuhle dobu ráda, celá ta dlouhá léta ve tmě, měla jsem v duši pocit, že pro nás válka skončila, jsem skvělá slavná loď a za svoje jméno nevděčím nikomu z lidí, létám po neviditelných siločarách vesmíru a citím jazyky vzdálených světů, v tak vznešeném prostředí, tohle NEMŮŽE skončit..." ()

Reklama

Reklama