Reklama

Reklama

Krajní meze - Série 7 (2001) (série)


Uneseni (S07E16)

(epizoda)

Obsahy(1)

Pětice nesourodých studentů – Ray (Zachery Ty Bryan), Cody (Jesse Cadotte), Brianna (Kandyse McClure), Jason (Jesse Moss) a Danielle (Meghan Ory), kteří příliš neoplývají vzájemnou náklonností a přátelstvím, bude unesena mimozemšťanem (Eric Schneider) k podivnému experimentu. Ten má odhalit lidské chování v krizových situacích. Experiment bude zakončen smrtí jednoho z nich, kterého sami vyberou. Čas k vyvrcholení experimentu se krátí a mladí lidé se ještě nenaučili spolu vycházet. Během pokusů o únik z uzavřeného prostoru však začínají poznávat sami sebe a nechávají nahlédnout do svého nitra. (A.L.E.S.)

(více)

Recenze (3)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když jsem neviděl 7.s. celou a nevím, zda ji i v budoucnu celou dám, když jedu stylem výběru, ale tohle jest zatím jediný díl na plný počet a já souhlasím naprosto s A.L.E.S.em, který to napsal vlastně i za mě. Což se někdy stává.;-) Já jen dodám, že absolutně pochybuji, že se lidstvo jako celek, někdy z něčeho vůbec poučí. Proto je taková bžunda, sledovati levicové utopie jako např. ST, páč jsem si na 300% jist, že se to tak nějak aspoň trochu podobně v budoucnosti nestane. Ostatně, tento díl je spíše o jednotlivcích, byť se myslí i lidstvo jako celek. Ale tohle je prostě komorní sonda. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neobyčejně silný díl, který vynáší na povrch naši povahu, naši sebestřednost, naše jednání, naše chování k sobě i k druhým. Stejně jako u podobných epizod a filmů na toto téma i tady je třeba se ptát, jestli se z historie poučíme. Doporučoval bych k povinnému zhlédnutí, protože mám za to, že se v něm najde úplně každý. ()

Kosi.. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá komorní atmosféra, spousta otázek a poměrně sympatická nesourodá parta dětí. Slušný! Škoda toho nemastnýho konce, čekal jsem na závěr něco dramatičtějšího. **** ()

Reklama

Reklama