Reklama

Reklama

Paříž jsme my

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V Paříži roste napětí. A po jejích ulicích chodí mladá žena uprostřed bouřlivého milostného románku, která se ztrácí ve víru snů, vzpomínek a představ. (Netflix)

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele

Pro mě to bylo sureální pachtění , abych se dopídil zápletky. Je to taková sbírka scén z čerstvé paměti. Sen, který žijete. Je zde mnoho vizuálně hezkých obrazů. Klidně by to mohlo být sci-fi v paralelním vesmíru. Úvodní scéna v hudebním klubu byla ze všech podobných scén, které jsem viděl nejvíce ve tmě , ale vůbec ne špatná. Jen jim měl někdo říct, že hrají celý večer jednu a tu samou písničku bouchání do elektronických bubnů. Noémie Schmidt je ve znamení zvěrokruhu 18.listopadu což je příjemné vodní znamení, ale za čtyři dny už začíná oheň. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Typický artový film, který byste mohli potkat na filmovém festivale v Karlových Varech a vůbec byste se tomu nedivili. Zajímavý koncept, skvělé záběry na všední Paříž, perfektně nasnímaná světlo/tma z klubové akce a skvělá hudba od techno mága Laurenta Garniera mě přesvědčily o tom, že i když je film o ničem, tak je vlastně o něčem. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Francouzská klubová záležitost, v níž jednoznačně vítězí forma nad obsahem. Kdybych neměl v každém záběru na dlani svoji milovanou Paříž a nepoznával místa, kterými jsem se již dlouho neprocházel, asi bych to psychicky nevydržel. Miluju příběhy a tenhle film žádný příběh nemá. Je to takové rozjímání nad partnerským vztahem v turbulentní době. Jedna hvězdička za tu Paříž. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Psychologická dráma o sympatickej Anne, ktorá sa zoznámi na disko s mládencom, asi láska na prvý pohľad. Potom už spomienky v útržkoch, ktoré nemajú konca kraja a nútia diváka fantazírovať nad niečím veľakrát nelogickým a nepodstatným, len preto, že asi mládenec nedoletel lietadlom Paríš – Barcelona. Veľmi ťažko to tu chápať a analyzovať, na jedno pozretie. Problém je, že druhý krát by sa ťažko dalo k tomu opäť sadnúť, len sa utvrdiť v skreslenom dojme. Snáď toto čudo, niekto vysvetlí lepšie. ()

Reklama

Reklama