Reklama

Reklama

Body at Brighton Rock

Trailer

Obsahy(1)

Wendy (Karina Fontes), zaměstnaná na částečný úvazek v horském přírodním parku, se na konci sezóny vydává na velmi obtížnou výzvu, kterou všem chce dokázat, že je prostě dobrá a vytrvalá. Když si hrdinka uvědomí, že učinila špatné rozhodnutí a ocitla se hluboko v divočině, stává se svědkem zločinu. Wendy, zbavená kontaktu se světem, poté, co ztratila i vysílačku, musí bojovat a přežít celou noc, sama, hluboko v přírodě... (Rollo_Tomasi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem jednoduché drámo žena versus příroda, případně žena versus její nitro, a místo toho teď nevím, jestli se mám smát nebo brečet. Teoreticky je to přesně to, co film doručí, ale pane bože... Kdyby tam aspoň nebyly takové věci jako záběr na ni, jak pohazuje zapalovač na zem, a následně potom na ni, jak ho zázračně vytahuje z kapsy. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Wendy si vymění s kámoškou směnu a jde vyvěšovat plakáty s varováním na Brighton Rock. Po cestě ztratí mapu, najde mrtvolu a uvízne tam. Tenhle film je asi tak zážitný jako kdyby Vás nutily vegetariáni jíst brouky kukly a podobné sračky umělecká hodnota nula (kdejaký dokument na animal planet to strčí do kapsy jak nic) většinu filmu se zde absolutně nic nestane a po thrillerové stránce to taky selhává. Závěr s medvídkem je parodie sama o sobě. Tu 1 hvězdu dávám zato ,že je to tak krátké díky bohu. Jinak jak tohle mohlo jít do kin je mě záhadou. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mladá strážkyně parku se ztratí v lese a poté, co několikrát zakopne a vybije se jí telefon, najde pod skálou mrtvolu, okolo které se začne záhy motat podezřelé individuum. Člověk by čekal nějaký survival s padouchem či medvědem, ale chyba lávky. Buchta se jen motá na místě a má halušky nebo co. Nuda k ukousání. Z letargie mě probral až závěr s šelmou, který víc než cokoliv jiného rozesměje a ačkoliv to tvůrci asi neměli v úmyslu, tak právě za něj dávám bídných 10%. ()

dragoliz 

všechny recenze uživatele

Ježiš, to je výborné! Pripadá mi, že zdejší užívatelia si trochu mýlia kvalitu uvažovania a konania hysterickej pipky s kvalitou samotného filmu. Pipka je vo svojej priblblosti úžasná, presne ukazuje degeneráciu ľudskej rasy. Ktorej keď vezmeš telefón alebo vysadíš za mestom, tak je v riti. Tu sa stretli oboje "katastrofy" a je to natočené velice fikane. Na také béčko je to zázračne dômyselné, a to aj oproti niektorým prvotriednym produkciám. Prinútiť mladú fiflenu nerobiť nič, a pritom demonštrovať, že to je jej najvýznamnejšia "akcia", to je velice šikovné. Super. Za tie prachy z toho režisérka vytrieskala, čo sa dalo. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Strážkyně parku, jedna mrtvola na pokraji rozkladu, nalezená při kontrolní pochůzce, hojnost přírodních krás, podezřelý turista, který má eminentní zájem mrtvolu ohledat, a taky jeden rozdováděný medvěd a halucinace. To jsou vesměs hlavní aktéři thrilleru s hororovými a mysteriozními prvky, které si do parády vzala režisérka Roxanne Benjamin. Mám ji za zajímavou tvůrkyni, ovšem tentokrát vsadila na hodně minimalistickou režijní formu, která postrádá větší vzruch. Ano, mrtvola vypadá dobře, přírodní krásy jsou také oku lahodící, podivný náhodný turista je rovněž zajímavý prvek, no a medvěd není výtvorem specialistů na digitální triky, což je vlastně na pochvalu. Tím horším už je fakt, že námět by se spíše hodil smrsknout do krátké povídky, bezmála devadesát minut působí tak nějak rozvlekle. A nejhorší je strávit společný časový úsek s herečkou Karinou Fontes, která je nesympatická a škaredá. Od mrtvoly se nesmí hnout, její poloha není přesně známa, musí tudíž podle pokynů z vysílačky zajistit potenciální místo činu, než dorazí záchranný tým, takže prosluněný den s modrou oblohou vystřídá vypjatější noc. A k tomu se dostaví psychedelické scény, u kterých se divák může dohadovat, co je způsobilo. Mnozí diváci budou jistě sledovat, zda se mrtvola pohne, či dokonce nakonec vstane. Ano, jistě, čeká nás v závěru překvapení, které se tak úplně odhadnout nedá, jen si nemyslím, že se jednalo o nejsmysluplnější odhalení všech béčkových dob. Pobyt v přírodě je ovšem zdraví prospěšný, navíc doplněný i o nějaké to mrazení v zádech může přivodit standardní divácký zážitek. 6/10 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama