Reklama

Reklama

Recenze (2)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(21.4.1990) Varování: Tento díl je určen hlavně zarytým fanouškům železného Arnolda! Schwarzeneggera v tričku Tales from the Crypt (což je sám o sobě dost bizarní úkaz) uvidíme při úvodní audienci u Strážce krypty. Pak už vidíme jenom produkt jeho režijního snažení. Producenti si sice dobře ohlídali, aby to nebylo úplné fiasko, přesto z toho vzešel do té doby nejslabší díl. Arnoldovo angažmá lze pochopit jako snahu o zvýšení sledovanosti. A to, že se v Tales neobjevil i Stallone, zase jako poučení z tohoto experimentu. I když... Modří asi vědí, že později se v jedné hodně dobré epizodě zjeví alespoň Sylvestrův brácha Frank. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohatý starý muž podstúpi niekoľko revolučných plastických operácií aby získal podstatne mladšiu ženu do ktorej sa zamiloval...v priebehu epizódy sa spomenie aj naše hlavné mesto Bratislava, v ktorej svoje nelegálne plastické operáciu začal chirurg skúšať. ()

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama