Reklama

Reklama

Příběhy ze záhrobí - Série 2 (1990) (série)


The Thing from the Grave (S02E06)

(epizoda)

Obsahy(1)

Arogantný manažér Mitch Brucker zabije kvôli atraktívnej mladej žene svojho soka v láske. Vyláka ho mimo mesto, chladnokrvne ho zastrelí a zakope na odľahlom mieste. Myslí si, že tým vyriešil problém a urovnal vzťah so svojou snúbenicou Stacey. Lenže láska Stacey a jej zavraždeného milenca siaha až za hrob. (MM_Ramone)

Recenze (4)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(8.5.1990) V tuto chvíli jsou Tales naštěstí pořád ještě ve fázi „jeden dobrý díl za čas nestačí". A tak tu máme další, tentokrát plně autorskou pecku Freda Dekkera, s ďábelským Miguelem Ferrerem (Twin Peaks, Robocop) a tehdy ještě mladou a krásnou „zoufalou manželku" Teri Hatcher v hlavních rolích. Kvůli ní, povedenému úvodu, jenž skvěle navnadí, a úplnému závěru v klasickém talesovském „láska až za hrob" stylu, jsem šel nakonec až na plných pět z pěti. Díl, na který se hodně dobře dívá. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Príbehy zo záhrobia" (Tales from the Crypt) je americký televízny projekt, ktorý bol primárne zameraný na horrorových fanúšikov. Stala sa z toho svojim spôsobom kultová záležitosť. V priebehu rokov 1989 až 1996 bolo vyprodukovaných sedem sérií, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat tri samostatných dielov. V poradí šiesta epizóda z druhej série nesie názov "The Thing from the Grave" (Vec, ktorá prichádza z hrobu). V roku 1990 ju natočil režisér Fred Dekker. Arogantný manažér Mitch Brucker zabije kvôli atraktívnej mladej žene svojho soka v láske. Vyláka ho mimo mesto, chladnokrvne ho zastrelí a zakope na odľahlom mieste. Myslí si, že tým vyriešil problém a urovnal vzťah so svojou snúbenicou Stacey. Lenže láska Stacey a jej zavraždeného milenca siaha až za hrob. ***** ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Umělecký pacholku, ty mi nečum na holku! Nefoť její polibky, nebo půjdeš pod kytky!" Stacey, dívka co se nebojí trochy toho zdravého pohybu, ideálně vleže. Na záda jí funí spolusportovec, majetnický manager a samozvaný snoubenec Bruckner. Dále jeden mlsný fotograf plus jeden vykopaný hrob mínus náhrobek, kde původně mělo být vytesáno desatero přikázání. A jako první to známé Nepožádáš samice bližního svého (samice proto, aby se to kromě manželek vztahovalo i na snoubenky). No a pokud kameník při tesání zakázky zapomene na Nezabiješ, nic se neděje, to je podle Brucknera spíš pouhé doporučení, nežli přikázání. Na bibli zapomněl, na amulet nepomyslel. Shrnuto, slovy mrtvolně zapáchajícího glosátora Crypt Keepera: "Zdá se, že chudinka Stacey přišla naráz o všechny nápadníky. Ale co. Kdyžtak si zase může nějakého vykopat." ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Muž sa dozvie že ho jeho priateľka podvádza a tak zabije jej nového priateľa a ju unesie a zadržiava na chate.Láska je však niekedy silnejšia ako smrť...na čsfd máme epizódu z nádherným obsahom od užívateľa zdeny99. Škoda však je jeho obsah popisuje dej 8 epizódy siedmej série tohto seriálu s názvom Report from grave... ()

Reklama

Reklama