Reklama

Reklama

Recenze (3)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(22.5.1990) Důkazem, že Tales se nedotkla žádná cenzura, je mimo jiné i jadrná mluva v mnoha epizodách. Sám sebe hrající rocker Iggy Pop, v zákulisí jehož vystoupení se téměř celý díl odehrává, tu má asi dvacetivteřinový proslov, kde slovo „fuck" padne v různých modifikacích celkem desetkrát. Krom „otce punku" zde uvidíme i Katey Sagal (Ženatý se závazky, Zákon gangu) a Crypt Keepera v blond paruce, vyluzujícího pazvuky na elektrickou kytaru. Hlavní antihrdina, promotér Marty Slash, chce ukrást milion dolarů, který rockeři vydělali na záchranu amazonských pralesů. V tu chvíli se však ozve někdo, koho v nejmenším neočekával: jeho vlastní svědomí. Největším kladem této rock 'n' rollové epizody (režírované Jeffrey Pricem, scénáristou oskarové Falešné hry s králíkem Rogerem) je právě to, že je rock 'n' rollová... Tedy alespoň pro mě to klad určitě je. A taková vražda kytarou Petea Townshenda má nakonec taky něco do sebe. Jinak je ovšem For Cryin' Out Loud blbůstka, která nerockery potěší snad jen úvodní montypythonovskou scénou s odsouzencem, nedočkavě se hrnoucím do elektrického křesla. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Moc hlasitě... Dost! Proklatě!" V úvodu se dozvíme, že Crypt Keeper by se rád stal rockovou hvězdou. Slušivou blond paruku už si pořídil a teď pilně cvičí prstoklad. A pak už nás skutečný rocker Iggy Pop pozve na svůj koncert a nešťastný Marty (Lee Arenberg) do své hlavy. Btw, v souvislosti s drastickým řešením zoufalé situace se přímo nabízí bonmot, že tento hudebník asi nebyl nejostřejší tužka v penále :-). To já se nepotatil, čili hudební sluch nemám a s kytarou díru do světa nikdy neudělám. Ani cizí hlasy v hlavě neslýchám nijak zvlášť často ani příliš hlasitě, takže si žádnou tužku ořezávat nemusím. Kolikrát zadrnčí struna? Třikrát. Po druhém zhlédnutí už čtyřikrát. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Promotér rockového benefičného koncertu chce ukradnúť jeden milión dolárov ktoré sa počas neho vyzbierali na dobročinnú akciu. Čoraz hlasnejšie sa však v ňom ozýva jeho svedomie...jedna hviezdička naviac za Iggyho Popa. ()

Reklama

Reklama