Reklama

Reklama

Příběhy ze záhrobí - Série 4 (1992) (série)


The New Arrival (S04E07)

(epizoda)

Obsahy(1)

Allan Getz (David Warner) pracuje v rádiu jako psychoanalytik. Ve svém pořadu odpovídá posluchačům na jejich dotazy. Jednoho dne se ovšem dozví, že má mnhoem horší hodnocení a menší poslechovost než Luthor (Robert Patrick), který doteď neměl tak lukrativní dobu, a tak mají být jejich pořady přehozené. Allan se rozhodne jednat tak, že začne svým posluchačům pomáhat i mimo rádio. Jeho prvním případem je nezvladatelné dítě Felicity, které žije s matkou (Zelda Rubinstein), jež pravděpodobně trpí schizofrenií. (zdeny99)

(více)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Príbehy zo záhrobia" (Tales from the Crypt) je americký televízny projekt, ktorý bol primárne zameraný na horrorových fanúšikov. Stala sa z toho svojim spôsobom kultová záležitosť. V priebehu rokov 1989 až 1996 bolo vyprodukovaných sedem sérií, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat tri samostatných dielov. V poradí siedma epizóda zo štvrtej série nesie názov "The New Arrival" (Nový prírastok). V roku 1992 ju natočil režisér Peter Medak. Psychoanalytik, detský psychológ, doktor Allan Getz má svoju vlastnú show v rádiu. Poskytuje odborné rady ľuďom, ktorí sa dovolajú do štúdia. Počet jeho poslucháčov sa však začína zmenšovať. Kvôli zvýšeniu sledovanosti sa podujme špeciálne a pravideľne venovať poslucháčke Nore, ktorá má problém so svojou dcérou Felicity. Ukáže sa, že to bol veľmi zlý nápad. ***** ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po poutavém úvodu z rozhlasového studia jsem byl trochu zaskočen, že povídka s motivem problému v rodině a trápení rodičů nad problemovou dcerkou ve mě nevyvolává žádné očekávané emoce. O co míň mě to však tematicky (snad pro výrazně stylizované pojetí) zasáhlo, o to víc jsem postupně začal oceňovat promyšlenou žánrovou podívanou s řadou tajemství, morbidit a překvapení. Závěrečný donucený pohled na stylový exponát v pavučinách byl skvělou tečkou, i se vší parádou kolem...a možná bude přítomen i jistý doktor Kassir. :-) ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherně bizarní dům se starými hračkami a jednou potrhlou matkou, která už jen svým zjevem vypadala dost divně. Ovšem nejlepší byla ta půda.... Takový mauzoleum. :D [11. hodnocení, 1. komentář, 87%] ()

Reklama

Reklama