Reklama

Reklama

Příběhy ze záhrobí - Série 5 (1993) (série)


Death of Some Salesmen (S05E01)

(epizoda)

Obsahy(1)

Judd Cambell (Ed Begley Jr.) je obchodním cestujícím, pracujícím pro společnost Hřbitovní park. Ta podle jeho slov zaručuje pokoj a mír před smrtí v případě, že se dotyčný či dotyčná stane vdovcem či vdovou. To úzce souvisí s vyplacením posmrtné prémie za sympolický poplatek 250 dolarů za osobu. Tedy 500 dolarů za oba manžele. Za něj společnost uhradí po smrti jednoho z manželů pohřební náklady a vyplatí prémii 10 000 dolarů, aby byl vdovec či vdova zaopatřen do své smrti. Na to například uslyší paní Johnsová (Yvonne De Carlo), které před pár dny zemřel manžel na rakovinu. Jeho ještě nedávno Judd Cambell navštivil, když od něj získal první zálohu 250 dolarů. Ovšem nezískal 250 dolarů za jeho manželku, teď již vdovu. Však ono je to pár dní a když se trošku pozmění datum předání peněz, tak paní Johnsová Juddu Cambellovi ráda těch 250 dolarů přenechá, aby získala požadovanou prémii 10 000. A tak Judd Cambell takhle chodí dům od domu, dokud nepřijde do domu jedné zvláštní rodinky... (zdeny99)

(více)

Recenze (2)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Príbehy zo záhrobia" (Tales from the Crypt) je americký televízny projekt, ktorý bol primárne zameraný na horrorových fanúšikov. Stala sa z toho svojim spôsobom kultová záležitosť. V priebehu rokov 1989 až 1996 bolo vyprodukovaných sedem sérií, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat tri samostatných dielov. Úvodná, v poradí prvá epizóda z piatej série, nesie názov "Death of Some Salesmen" (Smrť obchodných cestujúcich). V roku 1993 ju natočil režisér Gilbert Adler. Príbeh pojednáva o prefíkanom obchodnom cestujúcom ponúkajúcom zaručene výhodné poistenie, týkajúce sa úmrtia jedného z členov manželského páru. Pozostalému má byť vyplatená prémia desať tisíc dolárov a uhradené náklady vynaložené na pohreb partnera. Juddovi Cambellovi sa v tomto podnikaní darí. Uzatvoril mnoho zmlúv. Jedného pekného dňa ho však šťastie opustí, keď natrafí na veľmi bizarnú rodinu. **** ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkně morbidní díl a Tim Curry v bizarní trojroli, kterou si určitě pořádně užil. Už ta manželka vypadala divně. Jako by to byl převlečenej chlap v ženským oblečení. Ovšem to nic ještě nebylo proti té ohyzdné dceři Winoně. Ale stejně jsem jim fandil, protože Ed Begley coby obchodní cestující mi nepřišel vůbec sympatický. Je to fakt povedený díl. Je z něj trošku cítit PSYCHO (Tim Curry v převleku za ženy), TEXASKÝ MASAKR MOTOROVOU PILOU (opuštěný dům na americké samotě s divnou rodinou) a cokoliv od Romera (ty mrtvoly). [10. hodnocení, 1. komentář, 82%] ()

Reklama

Reklama