Reklama

Reklama

Příběhy ze záhrobí - Série 6 (1994) (série)


Let the Punishment Fit the Crime (S06E01)

(epizoda)

Obsahy(1)

Skúsená, sebavedomá právnička Garaldine Ferrettová sa dostane do problémov, keď v malom mestečku Stueksville poruší dopravné predpisy. Šoférovala nesprávne označené vozidlo. Myslí si, že je to len banálny priestupok. V Stueksville však vládne nesmierne prísna súdna mašinéria. Čaká ju krutý trest. (MM_Ramone)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Príbehy zo záhrobia" (Tales from the Crypt) je americký televízny projekt, ktorý bol primárne zameraný na horrorových fanúšikov. Stala sa z toho svojim spôsobom kultová záležitosť. V priebehu rokov 1989 až 1996 bolo vyprodukovaných sedem sérií, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat tri samostatných dielov. Úvodná, v poradí prvá epizóda zo šiestej série nesie názov "Let the Punishment Fit the Crime" (Nech trest zodpovedá previneniu). V roku 1994 ju natočil režisér Russell Mulcahy. Skúsená, sebavedomá právnička Garaldine Ferrettová sa dostane do problémov, keď v malom mestečku Stueksville poruší dopravné predpisy. Šoférovala nesprávne označené vozidlo. Myslí si, že je to len banálny priestupok. V Stueksville však vládne nesmierne prísna súdna mašinéria. Čaká ju krutý trest. **** ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Justice tě drásá, kdo bude tvá spása?" Better Call  Crypt Keeper! A kdyby zrovna neměl čas, protože je zaměstnán u CKNN  jako zprávař, nevadí, tady máte vizitku jeho spolupracovnice, špičkové právničky z N.Y. Geraldine Ferrett. A kdyby náhodou neměla čas ani ona, protože právě sama stojí před soudem pro nějakou tu "banalitku", určitě se vás ochotně ujme schopný advokát ex offo Austin Haggard (Peter MacNicol, který si o pár let později s gustem střihnul i roli podivínského právníka, s vlastní metodou "obrana úsměvem", v seriálu Ally McBeal). Tento příběh nás svede na scestí ve Stueksville, což je velmi přísné město (dobré vědět a počítat s tím, při páchání i těch sebemenších přestupků) a v závěru nám i ukáže, jak těžký život mají chudáci advokáti ex offo. Řeknu vám, ti mají úplné peklo... Pětihvězdičkové. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ambiciózna právnička uviazne v cudzom meste za porušenie dopravných predpisov a čoskoro zistí, že aj za drobné trestné činy v meste udeľujú veľmi prísne, priam stredoveké tresty...ako sa hovorí, iný kraj iný mrav. ()

Reklama

Reklama