Reklama

Reklama

Příběhy ze záhrobí - Série 6 (1994) (série)


Only Skin Deep (S06E02)

(epizoda)

Obsahy(1)

Carl sa aj napriek tomu, že nie je pozvaný, objaví na halloweenskej párty, na ktorej je prítomná aj jeho bývalá priateľka Linda. Ich stretnutie skončí hádkou. Rozčúlený Carl sa tam potom zoznámi so záhadnou ženou. Pozve ho ku sebe domov. On tam odhalí jej strašlivé tajomstvo a ona mu tam ukáže svoju pravú tvár. (MM_Ramone)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Príbehy zo záhrobia" (Tales from the Crypt) je americký televízny projekt, ktorý bol primárne zameraný na horrorových fanúšikov. Stala sa z toho svojim spôsobom kultová záležitosť. V priebehu rokov 1989 až 1996 bolo vyprodukovaných sedem sérií, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat tri samostatných dielov. V poradí druhá epizóda zo šiestej série nesie názov "Only Skin Deep" (Len koža). V roku 1994 ju natočil režisér William Malone. Carl sa aj napriek tomu, že nie je pozvaný, objaví na halloweenskej párty, na ktorej je prítomná aj jeho bývalá priateľka Linda. Ich stretnutie skončí hádkou. Rozčúlený Carl sa tam potom zoznámi so záhadnou ženou. Pozve ho ku sebe domov. On tam odhalí jej strašlivé tajomstvo a ona mu tam ukáže svoju pravú tvár. **** ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"S maskou? Radši bez ní? To moc dobře nezní!" Crypt Keepera jsem podezříval z falešné hry, zejména když propíchnul krvavé srdce a s cynickým chechotem utrousil: "PÍKY přebijou srdce pokaždé!" A co na to ostatní hráči u stolu? Vůbec nic, drží své doslova mrtvolné poker faces. Btw, jednou se ten poker už fakt musím naučit! Nyní k příběhu. Tajemná kočka na mejdanu masek mi připomněla klasickou hlášku Miroslava Šimka: "Všichni si masky nasadili, já svoji sundal." Ovšem ne každá maska dá se... Temperamentní Carl není jen macho par excellence, má hluboko v sobě i neklid a nenávist k ženám. Setkání s femme fatale, v masce zvané Pytel na mrtvoly (v pozvánce stálo "přijďte jací jste"), její horký klín, pád do postele a její povzbuzování k tvrdému bezohlednému sexu, to vše ho krásně zklidnilo. Konečně našel ženu pro život! A jaká je to šikovná domácí kutilka, například s rozbrušovačkou... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agresívny muž ide na halloweensku párty, ktorú usporiadala jeho bývalá manželka, kde stretne záhadnú, ale krásnu záhadnú ženu, ktorá potrebuje väčšiu pomoc ako on... ()

Reklama

Reklama