Reklama

Reklama

Příběhy ze záhrobí - Série 7 (1996) (série)


Horror in the Night (S07E05)

(epizoda)

Obsahy(1)

Dvaja profesionálni zločinci majú za úlohu vykradnúť klenotníctvo. Na túto prácu si ich najal sám majiteľ tejto predajne, aby mohol zinkasovať peniaze z poistky. Po lúpeži dôjde medzi nimi k prestrelke. Jeden z páchateľov sa s ukradnutými diamantmi ukryje v nenápadnom, lacnom hoteli. Tam zažije noc plnú čírej hrôzy. Musí čeliť prízrakom zo svojej minulosti. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (3)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(24.5.1996) Russel Mulcahy má v rámci Tales na svědomí hned čtyři mimořádně povedené zářezy. Split Second aneb "Dřevorubecká" z třetí série je kult, People Who Lives in Brass Hearses aka "Zmrzlináři" jsou jedním z taháků páté série a Let the Punishment Fits the Crime určitě patří k ozdobám šesté řady. Tenhle díl o gangsterovi v strašidelném hotelu funguje už jen svým tématem. A nutno uznat, že v sedmé sérii je jedinou vážnou konkurencí tohoto dílu Cold War s mladým Ewanem McGregorem. Nic dalšího se tam těmhle dvěma epizodám už pořádně nepodívá na paty. Proto (i přes menší výhrady) 5* a ne 4. No a Crypt Keeperovo outro je tentokrát vážně NASA-kr. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Príbehy zo záhrobia" (Tales from the Crypt) je americký televízny projekt, ktorý bol primárne zameraný na horrorových fanúšikov. Stala sa z toho svojim spôsobom kultová záležitosť. V priebehu rokov 1989 až 1996 bolo vyprodukovaných sedem sérií, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat tri samostatných dielov. V poradí piata epizóda zo siedmej série nesie názov "Horror in the Night" (Nočný des). V roku 1996 ju natočil režisér Rusell Mulcahy. Dvaja profesionálni zločinci majú za úlohu vykradnúť klenotníctvo. Na túto prácu si ich najal sám majiteľ tejto predajne, aby mohol zinkasovať peniaze z poistky. Po lúpeži dôjde medzi nimi k prestrelke. Jeden z páchateľov sa s ukradnutými diamantmi ukryje v nenápadnom, lacnom hoteli. Tam zažije noc plnú čírej hrôzy. Musí čeliť prízrakom zo svojej minulosti. ***** ()

Reklama

Reklama