Reklama

Reklama

Příběhy ze záhrobí - Série 2

(série)
Horor / Fantasy / Komedie / Thriller / Povídkový
USA, 1990, 7 h 57 min (Minutáž: 21–29 min)

Tvůrci:

Steven Dodd

Hrají:

John Kassir, Ted Grossman, Demi Moore, Jeffrey Tambor, Natalia Nogulich, Troy Evans, Kate Hodge, Earl Boen, William Hickey, Rick Rossovich, Kelly Preston (více)
(další profese)

Epizody(18)

Recenze (4)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmnáct kousků, z nichž minimálně sedm představuje vrcholnou horrorově-komediální kvalitu, a zbytek se ve stejné oblasti pohybuje někde kolem solidního průměru, je mi zatěžko hodnotit jinak než plným počtem hvězdiček. Epizody Dead Right a Television Terror pak jako absolutní tutovky doporučuji všem divákům, kteří neradi riskují, a proto upřednostňují sázky na jistotu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Titul "Príbehy zo záhrobia" (Tales from the Crypt) je americký televízny projekt, ktorý bol primárne zameraný na horrorových fanúšikov a divákov, ktorí majú radi napätie, strach, krv a teror. So sebe vlastným cynickým humorom to uvádzal desivý strážca krypty (Crypt Keeper). Stala sa z toho svojim spôsobom kultová záležitosť. V priebehu rokov 1989 až 1996 bolo vyprodukovaných sedem sérií, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat tri samostatných epizód. Na tomto projekte sa podieľalo mnoho skúsených režisérov, scenáristov a známych hereckých osobností. Tento seriál sa stal jednou z vlajkových lodí televízneho káblového kanálu HBO (Home Box Office). V poradí druhá séria bola natočená v roku 1990. Pozostáva z osemnástich častí. **** ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Séria s mnohými vydarenými príbehmi ktorú sa mi podarilo pozrieť celú iba v angličtine a bez titulkov a aj to je dôvod prečo som niektoré z príbehov možno ohodnotil horšie ako by si zaslúžili. Predsa len moje znalosti nie sú tak dokonalé aby som si tieto príbehy a konverzácie v nich užil naplno... ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasné strašidelné povídky, které díky krátké stopáži (cca 20 minut) mají vysoké tempo a celou dobu udrží diváka v napětí. Jsou geniálně vymyšlený, vždy s nečekaným koncem, něco jako náš DRÁKULŮV ŠVAGR. Každý díl uvádí prohnilá, zato velice zábavná kostra, která se mi moc líbí. [17. hodnocení, 2. komentář, 78%] ()

Zajímavosti (3)

  • Když Mary Jo (Patricia Arquette) vaří, má na kalhotách díru, přes kterou jde vidět bíle tričko. V dalším záběru už jde vidět jen holá kůže. (Duoscop)
  • Obraz, který visí u doktora v kanceláři, je „Výkřik“ od norského malíře Edvarda Muncha. (Duoscop)

Reklama

Reklama