Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na opuštěném a tajemném zámku rodiny barona Axela de Fersena se stala během let celá řada podivných událostí, včetně brutální vraždy baronky. Snad pro potěchu přišel baron se šíleným nápadem. Najal si skupinu mladých herců, aby mu v samotě lesního sídla sehráli svou netradiční verzi pohádky o Červené Karkulce. Jakmile skončí divadlo, nastává noc a je jasné, že přežije jen málokdo. (SPI International / Omega Publishing Group)

(více)

Recenze (47)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem přistál na letišti po návratu z Irska a zašel do trafiky, neměl jsem si tohoto filmu radši všímat. Bohužel se, ale stalo a tak jsem si koupil a doma hned pustil. Neříkám, že je to úplný odpad, ale tento neoriginální film s tupými dialogy a špatnými herci velmi balancuje na jeho okraji. Kdyby se zde neobjevila slušná hudba dal bych zřejmě 10%. Takhle se to přehouplo na konečných 20%, a to hlavně za prostředí a chudáka Nicolase. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Hluboko v prdeli je letní sídlo, v něm žije magor na kolečkovém křesle s magůrkem co nemluví a během jídla se bodá vidličkou do ruky, do toho se přisere skupina "herců" na magůrkovi narozeniny zahrát pohádku o Červené Karkulce a průser je na světě. Představení (který bylo podobně otřesný jako celej film) sice sklidí potlesk od mrzáka, ale pak to začne. Neznámej killer hereckýmu osazenstvu čorkne kostým vlka a začne mordovat naše reky. Celý je to tupý jak rok nenabroušenej řeznickej nůž, nebohá rákoska (já) neměla šanci někomu fandit, snad krom tý holky co se svlíkla páč byla šukézní, a tak jsem silně zívající sledovala "slasher" kde jsou tak drsný vraždy, že několik jich radši není ani vidět a ty co vidět jsou by člověk radši neviděl. Blba filmu jasně vyhrává přiteplenej blonďáček co by za jízdu v Cadillacu klidně pohulil i mrtvý péro vozejčkáře. Kdo je vrah člověku dojde celkem rychle pokud není úplnej debil (takže většině to asi hned nedošlo) a já už pak jen čekala na vysvobození v podobě titulků. A to jsem marně doufala, že frantíci to přece nemohli zas tak moc posrat...Mohli ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tenhle film sice nemá vůbec žádnou logiku, zajímavé postavy, obstojné herecké výkony, něco originálního, ale odehrává se na docela zajímavém místě. Je to totální kravina, ale místy je to docela zajímavě natočené, maska vraha je docela děsivá a má to zajímavou hudbu. Určitě bych ten film nikomu nedoporučil, ale obsahuje něco, co mě donutilo se na ten film podívat už potřetí. 1,5* ()

cityman odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film je snad ten nejhorší horor co jsem doposud viděl a možná strašlivostí svého ztvárnění přesahuje i hranice tohoto žánru. Nedokáže navodit ani zdání nějakého pocitu, který by jste při sledování takovéhoto druhu filmu očekávali. Vlastně jedno jsem už toužebně očekával cca po 10 minutách filmu a to konec! Jak si myslím, že současná francouzská kinematografie je na výborné úrovni, minimálně co se zábavnosti týče, tak tenhle film je ta pověstná vyjímka z pravidla. Jediné co by si autoři tohoto počinu zasloužili, by bylo zahrabat je někde "hluboko v lesích". ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt ne, tohle bylo neco prisernyho. Ze zacatku to je jeste nadejny, prvni vrazda je docela dobra a pak se musi preckat cca. pulhodinka, nez se zacne neco dit. To uz v tehle teenagerskejch vyvrazdovackach bejva a jediny cim se tenhle film lisi, jsou extremne mizerny herecky vykony. Jenze ve vetsine filmu potom pridou na radu hororove sceny, ale ty se tady prakticky nenachazi, hudba se sice misty snazi, ale kdyz 45 minut pobiha banda idiotu po dome a hledaj se, tak se z toho zadna atmosfera nevytezi a i kdyz uz pridou smrti, tak ty pusobi spis k smichu a zaver je predvidatelnej a debilni. No proste desna sracka. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama