Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrick Tate (Emile Hirsch) žije se svou těhotnou ženou a dvěma dětmi takřka idylický život na západním pobřeží USA pár let po konci Občanské války. Živí se jako tesař a hrobník a je vzorným občanem městečka Garlow, zakládajícím si na pravých křesťanských ideálech. Jednoho deštivého večera se však před jeho prahem objevují tři nebezpečně vypadající muži vedení Holanďanem Albertem (John Cusack), kteří hledají jistého Billa Crabtree, ne kterého je údajně vypsána odměna. Patrick je vyzván, aby třem lovcům lidí pomohl, přičemž s odmítnutím asistence se předem nepočítá. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (46)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Sice sem to štěkala o něco temnější, ale se vším tím blátem to nakonec je celkem průjemný. John Hnusack se do filmu regulérně vypašíkoval a jelikož je pořád oblečenej v černym, tak sem celou dobu přemejšlela, koho mi připomíná páč jsem věděla, že tuhle karikaturu už jsem někde viděla. A pak mi to došlo !!! Regulérně na konci filmu když je Hnusack skomírající řešeto a opírá se o kostelní zeď, vepřovou hlavu zvednutou k našemu irovi, tak jsem prozřela a vykřikla z plna hrdla až jsem vzbudila celej barák "Ty pííííčo vždyť to je jasnej Severus Snape !! " Kdo viděl chcípat Severuse v Potterovi a pak Hnusacka v tomhle, ten to nemůže vyvrátit to prostě nejde. Identický dvojčata.Jinak k filmu - Malej, nesympatickej, fousatej, irskej přizdisráč pracující jako mistr tesař se holt utnul a dal se do paktu s trojicí desperádos. V tu chvíli se mu krásně rozjede obchod s výrobou rakví a tuze bohatne, takže jsem absolutně nechápala, proč byl nasranej. Já bych na jeho místě jásala. "Kladná strana" čili vymrdaní křesťani se opět předvedou v plný parádě - Kecat umí skvěle, pomoci se od nich ale v životě nedočkáte a nakonec jsou největší svině (nic proti křesťanům, já nesnáším všechny věřící stejně včetně pohanů, jelikož nesnáším úplně všechny) . Takže nic novýho pod sluncem snad jen rčení, že : Kdo druhému jámu kopá.....je, pyčo, hrobník. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

viete čo premôže strach a zbabelosť ? Zlosť - zúrivý hnev !!!! A o tom to je. Film o Írovi stolárovi, hrobárovi, (katovi), ktorý spočiatku sníval v tom zamračenom a furt blatovom prostredí o slnečnej kalifornii, preč z ortodoxnej dediny kde ani krcma nefungovala ani sa nic okrem "bohorovnych nedelnych kazni" len dážď blato, kým tam neprišlo zlo v podobe troch gangstrov, a tí sa začali starať o to abymal náš Ír roboty, za pár striebornych hlobil truhly a pochovaval pokial sa zlo nedotklo aj jeho rodiny. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Podtitul filmu by klidně mohl znít: "Jak chudý hrobník ke štěstí přišel a jak si dobrého bydla nevážil." Snímek bych za normálních okolností ohodnotil třemi hvězdičkami, protože nešlo o žádný úžasný počin, o hvězdičce navíc rozhodlo to, že místní fanoušci největšího z tesařů nebyli vykresleni v nejlepším světle a že jsem se vůbec nenudil. Mám jen pocit, že se s námětem dalo naložit lépe, takhle jsem měl dojem, že už jsem podobný příběh několikrát viděl. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Western Never Grow Old má sice líbivou a neotřelou pochmurnou atmosféru, nicméně příběhová kostra, scénář a herecké výkony tento nadějně začínající snímek nemilosrdně sráží do hlubokých vod filmového průměru. Je to vážně velká škoda, jelikož již dlouho tady nebyl nějaký pořádný western, na který by se nevzpomínalo s dnes již typickou trpkostí v srdci, nýbrž s řádným filmovým nadšením. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Western s největším množstvím bláta na metr čtvereční, a čert vem fakt, že tam moc nepršelo. Film klasicky nabídne postavy dobrý a zlý, a pak ještě Johna Cusacka, kterej hrál naprostý hovado a proto mně vyjímečně nevadil. Jo, bylo to předvídatelný, ale hlavní klad'as byl sympat'ák a Cusack se po letech docela vyšvihl, kluk jeden ušatej. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama