Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Osamělá vdova Joyce (Lin Shaye) má po smrti svého manžela finanční problémy. Ve snaze získat více peněz začne pronajímat pokoj ve svém domě. Vše se mění, když si pokoj pronajme okouzlující a záhadný tulák Bob (Oliver Rayon). Joyce se Bobem stane posedlá a snaží se s ním všemožně flirtovat. To je však vede na tajemnější cestu než očekávali. (Bospor)

(více)

Recenze (6)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Nemám moc rád herečku Lin Shaye, protože v poslední době hraje snad ve všech duchařských horrorech, bohužel jen v totálních sračkách. V tomto filmu ji ale role sedla na míru, hrála zvrhlou nadrženou sexi babku :-) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že tyhle typy filmů zrovna moc nevyhledávám a šel jsem do toho jen kvůli mé oblíbenkyni Lin Shaye. Ikdyž teď hraje především ve sračkoidních hororech tak její dřívější zásluhy v oblasti hororu ji už nikdo vzít nemůže. Tady jde ale o film trošku z jinýho soudku. Room for Rent je pro mě spíš než thriller, psychologický drama o jedné psychicky narušené bábině. Někdy to působí smutně někdy je její chování až komický. OK, není to nic extra a ani bych to nikomu nedoporučil ale kdo má rád Lin Shaye tak si myslím, že zklamanej nebude. Na jejím herectví v podstatě film stojí. A myslím si, že se své postavy zhostila velice dobře. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Najlepšie slovo, ktoré vystihne film "Room For Rent" bude nuda. Myslím si, že najväčším problémom je asi scenár. Pretože v ňom dokážete najviac vidieť fakt, že Stuart Flack absolútne nevie budovať atmosféru. Lin Shaye je talentovaná a rozhodne vie pôsobiť ako magor, ale nemôže byť jediným elementom, ktorý to bude ťahať. Okrem toho je skoro celý film vo svetle. A to nepridá thrilleru a jednotlivým scénkam žiadnu atmosféru. Myslím si, že to mali chytiť trošku za iný koniec, lebo takto to nepôsobí, ako keby sa ani tvorcovia snažili do toho dať nejaké napätie. Často viete ako scénky dopadnú a vďaka tomu film moc nefunguje. Okrem toho to v úvode pôsobí ako úplne iný film s úplne inou hlavnou postavou. Plynutie času je takisto veľmi zvláštne. Vôbec neviem koľko času reálne počas filmu uplynulo. Na konci to vyzerá, že neprešiel ani mesiac. Pričom s tým všetkým čo sa udialo to na mňa pôsobilo ako keby to minimálne jeden mesiac bolo. Film nie je taká tragédia ako to bolo napríklad v "At Granny´s House", ale to reálne nič neznamená. Lin Shaye v tomto filme akosi nepôsobí úplne prirodzene. Hoci sa snaží dať Joyce nejakú väčšiu hĺbku, tak viac som jej uveril scénky v úvode, než od stredu ďalej. Tam to bolo ešte celkom funkčné. Neviem čo mám viac k tomu povedať. Je to pozerateľné? Relatívne áno. Ale film mal veľký problém udržať moju pozornosť a neustále som mal potrebu pozerať na hodinky. Napriek tomu, že to netrvá ani tú hodinu a pol. Neviem. Pre mňa film nefungoval. Hodnotenie: C- ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Pani z "ducharin" bola celkom presvedciva, ale dej a manipulacia "hlupakov" okolo, mi uz tak scenaristicky uveritelna neprisla. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z těch filmů, kde je vám strašně trapně za hlavní protagonisty a máte problém to vůbec dokoukat. ()

Reklama

Reklama