Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protagonistom je Bill (Jeremy Theobald). Bill je nezamestnaný ctižiadostivý spisovateľ, ktorý žije samotársky a nudný život v Londýne. Billa veľmi fascinujú ľudia s nádejou, že nájde nejaké podklady, o ktorých by mohol písať. Z davu ľudí si teda začne náhodne vyberať jednotlivých ľudí a sleduje ich. Stanoví si pravidlá, aby sa vyhol problémom a aby jeho sledovanie bolo vždy náhodné. Ale čoskoro poruší jedno z pravidiel a sleduje niekoho viac krát, než len raz. Osoba, ktorú často sleduje je Cobb (Alex Haw). Cobb ako sebaistý a inteligentný zlodej prichytí Billa pri sledovaní. Ale kto koho vlastne sledoval? (genetique)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
rounen

rounen (hodnocení, recenze)

tak všiml jsem si ve filmu na dveřích znaka Batmana, (trilogie TDK) a jména Cobb (Inception)...

Folwar.

Folwar. (hodnocení, recenze)

Super filmek, zatím nejlepší věc, kterou jsem od Nolana viděl (a viděl jsem všechno kromě Insomnie).

JOKERHAHAH

JOKERHAHAH (hodnocení, recenze)

Nevíte, kde sehnat titulky? mě ty na titulky.com nefungují, jedny jsou nějaky poškozený a ty druhý zas hrozně načasovaný.

igi B.

igi B. (hodnocení, recenze)

havLord: Neblbni havlíčku, mudrlanti potřebujou dávat pět hvězdiček emotivním opusům typu "Kdopak by se vlka bál", tady pro ně asi holt nebylo se čeho vylekat... ;o] . . . Tož plkačům nakakat... .-/..

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

s argumenty typu "je to super, ALE strhávám hvězdu, ptz to bylo levný a nevypadalo to pěkně, chtěl bych to vidět natočený dneska s více penězma" laskavě TÁHNĚTE DO PRD3LE, BUZÍCI!

Reklama

Reklama