Reklama

Reklama

Epizody(62)

Obsahy(1)

Hlavní hrdinka Li Haolan (Jinyan Wu) je zrazena vlastní rodinou a svou první láskou. Poté, co Haolanina macecha zabije Haolaninu matku a zapudí Haolan z domu, hlavní hrdinka přísahá pomstu a spojí se s obchodníkem Lü Buweiem (Yuan Nie), aby zničila svou rodinu a pomstila smrt matky. Díky Lü Buweiovi se Haolan dostana na císařský dvůr, kde se seznámí s princem státu Qin, Ying Yirenem (Zijun Mao). Intriky a boj o moc mohou začít. (Amalberga)

(více)

Recenze (1)

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Haolan stíhá jedno neštěstí za druhým, naštěstí se ze všeho díky své chytrosti vždy vyseká. Jako snad každá hlavní postava v čínském seriálu je neskutečně otravná a uřvaná. Po prvních epizodách už zřejmě došly scénaristům nápady, takže snad každou epizodu se Haolan snaží princi z Qin pomoc utéct, nepovede se jim to a Haolan skončí ve vězení, ze kterého se dostane, aby v něm mohla zase skončit v následující epizodě. Během toho všeho stíhá intrikovat na všechny strany, udivovat všechny svým zpěvem a tancem a mnohem víc. ()

Galerie (251)

Zajímavosti (1)

  • Příběh o Haolan je založen na skutečné historické postavě Zhao Ji, která byla manželkou qinského krále a matkou prvního čínského císaře Qin Shihuanga, který si nechal vystavět velkolepou hrobku s terakotovou armádou. Zhao Ji měla údajně s Lü Buweiem milostný poměr. (Amalberga)

Reklama

Reklama