Reklama

Reklama

Melrose Place

(seriál)
USA, (1992–1999), 170 h 8 min (Minutáž: 43–93 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Thomas Calabro, Heather Locklear, Andrew Shue, Josie Bissett, Doug Savant, Grant Show, Courtney Thorne-Smith, Jack Wagner, Laura Leighton, Marcia Cross (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(219)

Obsahy(1)

Melrose Place je obdoba Beverly Hills 90210. Skupina mladých úspešných a najmä sexi ľudí byvá spolu v nájomnom dome a majú medzi sebou rôzne aférky a pletky. Navzájom sa milujú, neznášajú, podvádzajú a klamú, prosto Hollywood ako sa patrí. (ethos)

Recenze uživatele JP84 k tomuto seriálu (1)

Melrose Place (1992) 

Seriál s naprosto šíleným vývojem.První série byly točeny ve stylu "když hrdinové z Beverly Hills dostudují",navíc aby se docílilo,že se jedná o to samé prostředí,hráli v prvních několika dílech ze samotného BH.Jenže právě BH nakonec způsobil,že se tento seriál vydal úplně jiným směrem:Beverly Hills začal být tak úspěšný,že bylo jasné,že se dostane do stejného prostředí jako MP a oba dva seriály si začnou konkurovat.MP tak byl donucen změnit ne herce nebo město,ale celý žánr:z odpolední oddychovky se tak stal totálně překomplikovaný intrikářský guláš plný intrik,podrazů,trestných činů a já ani nevím čeho všeho dalšího (vrcholem bylo,kdy největší potvora vyhodí celou tu pavlač do vzduchu).No prostě strašný brajgl,u kterého už ani nevím,jestli jsem ho dokoukal do konce. ()

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama