Reklama

Reklama

Melrose Place

(seriál)
USA, (1992–1999), 170 h 8 min (Minutáž: 43–93 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Thomas Calabro, Heather Locklear, Andrew Shue, Josie Bissett, Doug Savant, Grant Show, Courtney Thorne-Smith, Jack Wagner, Laura Leighton, Marcia Cross (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(219)

Obsahy(1)

Melrose Place je obdoba Beverly Hills 90210. Skupina mladých úspešných a najmä sexi ľudí byvá spolu v nájomnom dome a majú medzi sebou rôzne aférky a pletky. Navzájom sa milujú, neznášajú, podvádzajú a klamú, prosto Hollywood ako sa patrí. (ethos)

Recenze (144)

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem to sledoval s našima v odpoledních nedělních hodinách až jsem přešel do fáze, že jsem na tomhle seriálu začal ujíždět víc jak máma... :-D tenhle seriál je opravdu americký - v jednom díle se toho odehraje tolik, co by snad běžnému člověku ani ne za celý týden, ale mně tyhle intriky, spletě, vztahy,... prostě bavily a to je to hlavní. Nejlepší jsou ty dramatické konce, které vás prostě přinutí se dívat příště znovu... O:-) ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Tak tady se scénáristé vyřádili. Takové panoptikum vyšinutých psychopatických postav by nevytvořil ani Hitchcock. Totální devalvace vztahů byla dovedena do takové dokonalosti, že už to nebylo o tom, kdo s kým, nýbrž kdo s kým pokolikáté. Aby toho nebylo málo, snad ke každé postavě přičarovali scénáristé nějaké tajemství z minulosti, jehož provalení bylo vždy dobrou záminkou k tomu, aby se na scéně objevili další psychopati, například exmanželé či ještě vyšinutější sourozenci. Nu, raději bych žil v prostředí stvořeném Alfredem Hitchockem, než se přestěhovat do tohoto komplexu s bazénem. Výsledkem scénáristických ekvilibristik pak bylo to, že nakonec byl nejsympatičtější doktor Michael Manchini, jenž byl odpudivým záporákem už od začátku, ale aspoň si držel pořád svou linii. Přesto musím uznat, že toto dílo dokázalo udržet diváka v pozornosti a nebýt některých obzvlášť šroubovaných dialogů, situací a postav, šel bych s hodnocením zřejmě ještě výše. ()

Reklama

aR3Zz 

všechny recenze uživatele

Celkem obycejny serial, ktery zachycuje zivoty prumernych americanu kolem 25 let v jednom domovnim komplexu. Zobrazuje jejich vztahy, praci, uspechy i krize. Pro normalniho americana do 30let mozna zajimave, ale jinou vekovou kategorii nebo treba takoveho Cecha uz serial bavi jen chvili a nema silu udrzet si jej na delsi dobu. A ani to nemrzi... ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Ano, je to síla, ale já ten seriál kdysi žral! UPřímně, celkem mi teď chybí seriál podobného typu, kde se děly dějové kotrmelce, kde se intrikovalo, kde kladná postava si prošla vždy i záporným obodbím a kdy charakter se láme s kadencí samopalu:-D JInak moje nej postavy byly vždycky ty největší mrchy...Kimberly, Sydney, Amanda...:-) ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY. Hříšná seriálová pochoutka, ty zápletky jsou fakt dobrý, a postavy správně stylizovaný. Tradičně zemřela moje nejoblíbenější postava (normálně by bylo lehký z toho poznat, kdo, ale jelikož v MP zemřela tak polovina postav, řeknu, že jí byla Sydney), ale i pak to bylo překvapivě slušný. Grády měla krom Sydney hlavně Kimberley Shaw (no řekněte, že vás nedostala, když celý Melrose podminovala a pak vyhodila do povětří :o), a k závěru Lexi (mrcha závislá na Diazepamu) s Taylor (mrcha s pusou jako kačer :o). Dal bych i čtyři, ale přece jen je to obyčejný, nicméně velice zábavný seriál. Jo a rozhodně nezaměňovat s BéHáčkem. Mezi těmito dvěma show je velikánský rozdíl. A víte co? Já ty 4 hvězdy dám. ()

Galerie (206)

Zajímavosti (19)

  • Thomas Calabro (Michael Mancini) byl jediným hercem, který vydržel od první epizody do poslední. (Kulmon)
  • Heather Locklear je šest sezon označována jako "special guest star". (Kulmon)
  • Producent Darren Star ako gay obsadzoval do každého svojho seriálu postavu gaya. V tomto prípade ide o Matta (Doug Savant). Jeho ľubostné pomery však tvorili iba letmé objatia. Jedinú scénu, v ktorej pobozkal priateľa Boba, nakoniec vystrihli. (Zdroj: Eurotelevízia) (kacer4)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama