Reklama

Reklama

Je tomu už dávno, co hvězdný motocyklový kaskadér Johnny Blaze (Nicolas Cage) uzavřel smlouvu s ďáblem, aby tak dokázal ochránit lidi, ke kterým má nejblíže - svého otce a dětskou lásku Roxanne (Eva Mendes). Nyní si však ďábel přišel vybrat svůj dluh. Přes den Johnny zůstává špičkovým kaskadérem, ale po setmění se mění v Ghost Ridera, jehož údělem je lovit rebelující démony. I přesto, že je nucen bezvýhradně plnit ďáblovy rozkazy, rozhodne se se svým osudem bojovat a využít své prokletí a nově nabyté síly k tomu, aby ochraňoval nevinné. (HBO GO)

(více)

Diskuze

blatouchm

blatouchm (hodnocení, recenze)

Tenhle film běží v tv minimálně jednou měsíčně, takže musí bejt dobrej :D 

gwn9

gwn9 (hodnocení, recenze)

boha lidi, trochu nadhledu ne? :D je to komix. a i když vás to možná překvapí, ne všechny filmy jsou točený proto, aby se tvářily seriózně..já osobně dávám s čistym srdcem 4* (i když jedna je za Cage a Mendesovou, který zbožňuju:) ) a výborně jsem se pobavil.
a myslim si, že kdo dal míň jak 3* tak ten film ani jeho smysl vůbec nepochopil a měl by hodit "odpad!" ke všemu Supermanem počínaje a Avengerama konče.

vy odborníci...

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Veľmi, veľmi veľké sklamanie! jednoznačný odpad! Na tento film budem spomínať iba ako na brak, ktorý si u ž nikdy viac nepozriem! Ma prekvapuje že Cage sa na toto dal nahovoriť. Zatiaľ som ho videl o niečo lepších filmoch ako je toto, ak to môžem filmom nazvať.
Animácia - katastrofa, ako zo skicára!
Hudba - no nič prevratné sa nedialo, hrúza...
Pointa - no tá mi nejako ušla. Diabol tu mal úlohu nejakého spasiteľa, ktorý posiela na zem "Ghost Ridera" aby preňho zbieral duše hriešnikov?! Hrozná pučovina...
 
Ľudia, 50%? Dobre, keď myslíte!

peto580

peto580 (hodnocení, recenze)

Ja som siel ghosridera pozerat koli hereckemu obsadeniu. N. Cage a zena ktory ma najvacsi sexapeal Eva Mendes. Ale bohuzel sklamanie :(  Takze 2**

Luigi.K.

Luigi.K. (hodnocení, recenze)

Myslim se ze to bylo zajimave. Zpracovani nebylo zle...jen s pointou nebo spise s vyznamem tohoto filmu jsem si nerozumel. A ten konec: on tam bohuhe s tim zlym panem, pak jen rekne, zlej duchu, tahni do pekla, abraka dabra a on chcipne? WTF???

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Mňo, byť sem o tom měl pochyby, juknul sem na to - měl sem chuť na nějakýho mozkožrouta či pořádnou vylejvárnu a tady Ghost Rider vyhrál konkurz, tak sem to teda risknul a musím se přiznat, že svůj účel to splnilo... Obecně vzato je to pro mě obyčejnej průměr a to ve všem, od triků, přes obsazení až po děj atd., ale přeci jen to docela OK odreagovačka a zábavný pokoukání pro chvíle, kdy člověk nechce moc myslet ;-) U mě za průměrné 3*.

Jinak pokud je někdo moc velkej fanda tohohle "hrdiny", určitě mu udělá radost tenhle dost dobrej výtvor od Hot Toys:
http://www.sideshowcollectors.com/forums/showthread.php?t=82283

Jardaskalda

Jardaskalda (hodnocení, recenze)

Podle mě tenhle film měl význam leda tak pro komiksové nadšence ale jinak opravdu blbost

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Když mám tenhle snímek přirovnat třeba k sérii X-men, musím říct, že Ghost Rider by si zasloužil vyšší hodnocení. X-men se sice tvářil "vážněji, víc filmově a méně pohádkově", ale pochází pořád z komixu. Narozdíl od toho si Ghost Rider na nic nehraje a víc se drží předlohy. Nicolas Cage je dobrý herec. Přesto tomuto filmu dávám 80%. Proč ? Protože na 100% by musel vypadat trochu jinak...

Sanr

Sanr (hodnocení, recenze)

Dobrá pohádka se zajimavým obsazením, lebka a pěkná motorka si zaslouží 3 hvězdičky

Lubakus

Lubakus (hodnocení, recenze)

Tohle není zábavný ani jako pořádný béčko...pohybuje se to někde u písmene X.

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

V.N. : Přečti si předlohu. Na internetu je k sehnání. A o znalosti předlohy to je pravda ale ne pravidlo. Jinak nemáš zač. Jsem rád, že jsem ti pomohl rozšířit si slovní zásobu :-) A mimochodem, já se nevztekám. Vždyť jenom diskutujeme. Já předlohu znám a řeknu ti jedno: Je to lepší zfilmování komixu, než byl Například Hell boy, Fantastic 4 nebo snad dokonce X-Men. A možná právě proto má tak nízký hodnocení: Dle předlohy je Ghost Rider až moc pohádkový.

V.N.

V.N. (hodnocení, recenze)

Ano,komixovou předlohu jsem opravdu nečetl, a v podstatě ani nevím kde bych se k ní dostal. Četl jsem čtyřlístek a také bych se ho neodvážil zfilmovat. Naopak mám tu zkušenost, že takhle to většinou úplně nefunguje a při dokonalé znalosti předlohy,po shlédnutí filmu přichází zklamání. Tenhle film mi prostě nic nedal a můžeš se vztekat jak chceš ale nic s tím nenaděláš. Každý s trochu vyšším IQ ví že co člověk,to názor. Jinak díky za nové slovo do zásoby, "tě protlemil" je fakt hůůůůstý !

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

V.N.: Jo tak. Jasný. Prostě jsi zvyklej na dnešní zfilmovávání komixů ( fantastic 4, X-men...) A jak to někdo udělá jenom trochu jinak, tak je to špatný. Ghost Rider byl pojat hodně pohádkově. A co ? Chceš točit stoprocentně vážnej a brutální film Ghost Rider ? Každej člověk s trochu vyšším IQ by tě protlemil. To je jako točit smrtelně vážně Toma a Jerryho. Barevná ohnivá show. A proč ne ? Co máš proti barvám a ohni ? Ti vaděj ? Dobrý no. Cage nemusíš. V pohodě. Mě by jenom zajímalo, jak bys tenhle komix zfilmoval ty. Tipuju, že komixovou předlohu jsi nečetl. Nebo četl ?

V.N.

V.N. (hodnocení, recenze)

Nicolase Cage opravdu nemusím. To ale neznamená že budu záměrně špatně hodnotit filmy s ním. Na tento film jsem narazil nedávno a byl jsem hóóódně překvapený a zklamaný. Musím přiznat že výkon uvedeného herce je možná to lepší z tohoto filmu ale jinak mi to připadalo jen jako hodně barevná ohnivá show na TV Nova. Neřídím se tím co píše většina,mám svůj vlastní názor a 100% si za ním stojím.

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

V.N. : Nechápu to, co jsi zrovna napsal. Co je na tom filmu zbytečnýho ? Tak jasný, že je zbytečnej. Ale naprosto stejně jako každej jinej film. Každej film je zbytečnej. I tenhle tvůj názor je zbytečnej: Napíšeš tady to, co tu píše většina lidí a po jejich vzoru ani ty neřekneš proč. No tak nemusíš filmy s Cagem. A co ? Tak teď budeš všechny jeho filmy prohlašovat za zbytečný a hodnotit nízko ? Jdi se vycpat.

V.N.

V.N. (hodnocení, recenze)

Naprosto zbytečný film. Nechápu čím si Nicolas Cage zasloužil svou neuvěřitelnou popularitu. Já osobně filmy ve kterých účinkuje nikdy moc nemusel,teda až na Zběsilost v srdci. Tady je všechno špatně a myslím že by tenhle film neměl nikdo vidět.

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Řekněte mi prosím vás někdo, proč o tom filmu tvrdíte, jaká je to kravina ? Alespoň pár důvodů. Nebo vy, co tvrdíte, že Cage tímhle filmem dost klesnul. Sakra proč ? Perfektní zpracování komiksu, který je sice trochu pohádkový. Ale předloha snad není ? Cage to stvárnil brilantně a dokázal se do t role suprově položit. 4 hvězdičky za herce a celkový dojem a ta pátá za všechny škarohlídy se špatným nebo cizím názorem. :-)

Yukari

Yukari (hodnocení, recenze)

Preboha, veď je to chlapík s HORIACOU LEBKOU JAZDIACI NA MOTORKE!! Čo sa vám na tom nemohlo páčiť?

Prevor

Prevor (hodnocení, recenze)

vy vsecko tak odsuzujete ........... nahodou to bylo pekne udelane krasny efekty me se to moc libilo proste hezky natoceny komiks

MRmic

MRmic (hodnocení, recenze)

Kouknout se na to dá -zas tak špatný jak tu píšete to není.Vyděl jsem horší věci.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

zlatinka

zlatinka (hodnocení, recenze)

pekne spracovany film.mne sa velmi paci.no nicolas cage zahra kazdu rolu ktoru mu navlecu.pekne ohnive efekty.prijemne straveny vecer pri tomto filme

drticsanic

drticsanic (hodnocení, recenze)

tak tahle vychytavka me dostala dve hvezdicky za tu mexickou mrchu evu mendes a hlasku roku TY SI NEVINY!!!

nage

nage (hodnocení, recenze)

Keď si odmyslím úplne hrozného Cagea, príšerne shitný scenár a oči vyrážajúcu predvídateľnosť, ostane mi pekná plamenná lebka, krásna motorka a skvelý ohnivý kôň, vďaka ktorému to na chvíľku vyzeralo ako zaujímava fantasy kovbojka... To samozrejme film nezachránilo. Škoda.

DArtanan

DArtanan (hodnocení, recenze)

Ach jo, tak jsem se na ten film těšil, ale když jsem ho konečně na DVD u viděl, tak jsem se musel otřást, k čemu že se to můj oblíbenec Cage zapůjčil. Tento film byl pro mě velkým zklamáním. Slátaninka, která nemá čím oslovit. Až na několik dobrých scén (např. jízda prérií bok po boku jezdec na koni s Riderem) je to nuda.

choze

choze (hodnocení, recenze)

Od začátku jsem GH nedával kvůli Johnsonovi a jeho Daredevilovi žádné šance, ale ten film byl ještě horší než jsem čekal. Johnson je hrobař superhrdinů.

HERIS

HERIS (hodnocení, recenze)

Čekal jsem od toho vážně propadák, ale mile mě to překvapilo... Není to zase tak hrozný, jak se o tom píše. 4

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

Videl som dnes tri filmy. BloodRayne, Shooter a Ghost Rider , teraz rozmýšlam ktorý z nich je horší. :) BloodRayne vs Shooter vs Ghost Rider

DareDeVill

DareDeVill (hodnocení, recenze)

Tak takúto sračku som nevidel ani nepamätám. Fakt je, že som sa tiež skoro pošťal od smiechu nad tým kusom hovna ktoré trčí z riti tomuto opusu. ..ale Eva Mendes ...na tu som sa rád pozeral...ale čo sa týka vecí ktoré potrebujete k tomu aby ste mohli o sebe povedať že ste natočili film..tak to tu nenajdete

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Proč tak nízké hodnocení? Vždyť to byla nakonec sranda :-))) U některých scén jsem už nemohl a málem jsem spadnul ze židle.
Mně být 13, tak jsem z toho filmu nadšením posraný až za ušima....
Efekty ušly a ani ti záporáci nebyli nakonec tak strašní :-(

IceCold

IceCold (hodnocení, recenze)

NIe, nie a ešte raz nie... Toto sklamalo na celej čiare. Nulový dej a "skvelé" efekty(s výnimkou asi 3 scén na mrakodrape) tento prepadák iba poisťujú. V porovnaní s inými komixami je to nula bodov.

Jindros

Jindros (hodnocení, recenze)

Z profilu Cage .... ta věta se mi nezdá: "Jen málokterá hvězda je tak podivná jako on, jen málokterá je tak všestranná jako on a snad zatím téměř žádná nedokázala spojit image akčního hrdiny s charakterním herectvím na oscarové úrovni." :)

czjezisek

czjezisek (hodnocení, recenze)

Velmi pomalý začátek, děj by se dal shrnout do 10 minut a ne do hodiny a půl. Některé scény byly až moc kýčovité, většina filmu nudná, až na pár scének. Chápu, že Nicolas Cage si chtěl natočit film svých dětských snů, ale tímto u mne docela dost klesnul. Po právu tomuto filmu dávám dvě hvězdičky, a to jsem ještě moc hodný.

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Nevím jak vy, ale já jsem se u toho filmu perfektně bavil. 4*

petero

petero (hodnocení, recenze)

Hej za zmínku ako sú na piču, za 110 mil usd som videl aj lepšie

Frgi

Frgi (hodnocení, recenze)

Není to zas až tak špatný, za zmínku stojí ty efekty

Související novinky

Nicholas Cage jako temný Spider-Man

Nicholas Cage jako temný Spider-Man

05.07.2018

Nicolas Cage (Skála, Tváří v tvář) už má s komiksovými filmy nemalé zkušenosti. Zahrál si Ghost Ridera, skvělou roli ztvárnil v Kick-Ass, a Tim Burton z něj kdysi málem udělal Supermana. A teď – teď… (více)

Komiksová kázeň Sama Mendese

Komiksová kázeň Sama Mendese

31.10.2008

Tak z tohohle se vyvine buď stoprocentní kachna, anebo jedna z nejzajímavějších komiksových adaptací vůbec. Studio Columbia Pictures totiž koupilo práva na drsného Preachera a momentálně prý ukecává… (více)

Fámy, drby, klepy

Fámy, drby, klepy

07.09.2008

Krotitelé duchů 3, Ritchieho Sherlock Holmes, Ghost Rider 2 a čtvrtý Shrek se setkali v dnešní novince, která je sice plná různých dohadů, ale bulváru a bizarnostem typu „Cher v roli Catwoman“ se… (více)

Kazatel je mrtvý

Kazatel je mrtvý

28.08.2008

Nelekejte se, tohle není další nekrolog. Neumřela žádná osobnost. Umřel projekt. Ultradrsná komiksová série Preacher (pár dílů vyšlo i v češtině) o odpadlickém knězi, který putuje Amerikou, válčí s… (více)

Reklama

Reklama