Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K Almě se nečekaně vrátila její dřívější milenka Carole. Jenomže žena už je vdaná a manžel nehodlá souboj s lesbou vzdát bez boje. (dopitak)

Recenze (6)

dopitak odpad!

všechny recenze uživatele

Vyšisovaná Birkinka a její hodinu a půl trvající hysterický výlevy po tom, co se k ní vrátí její lesbická milenka a manžel je tak trochu navíc. Šílenost, která je jistě velmi dobře zahraná, nicméně celé je to natočené naprosto podivně. Proč je tam nr. 5 (detektiv), ta mladá malá holka, manžel co vypadá jak Meat Loaf po zásahu cirkulárkou? Motivace všech pěti hlavních postav zůstává záhadou a nerozluštil by jí ani zkušený Holmes. Přednosti Maruschky Detmers jsou nesporné, na udržení pozornosti je to ale málo (a pozor, je tam bohužel nahatá i Birkinka). ()

PAGE 

všechny recenze uživatele

Trojúhelník manžel, manželka a její lesbická přítelkyně. Zajímavé téma. A dobře zahrané oběma herečkami. Skutečný bratr Jane Birkin, který ve filmu hrál jejího manžela, by měl skutečně dělat něco jiného :-) Mě se film líbil, nejen kvůli krásným tělům Jane a Marušky. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Zbytečný film o zbytečných lidech, jejichž jednání je motivováno ne zcela vždy pochopitelnými emocemi. To potom vede logicky k tragickému vyústění... Herci se snaží ale daným scénářem jsou limitováni ke spíše jednostranným kreacím. ()

Reklama

Reklama