Reklama

Reklama

Ed Sheeran: Jumpers for Goalposts

(koncert)
  • Česko Ed Sheeran - koncert ve Wembley (více)
Trailer
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2015, 100 min (Alternativní 53 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Britský zpěvák Ed Sheeran je velkou hvězdou současnosti, v červnu 2015 se stal prvním umělcem, který vystupoval sám na stadionu ve Wembley, a to hned třikrát. Tři dokonalé noci, dohromady dav 240 000 nadšených fanoušků a jen on sám, Ed Sheeran, na pódiu. Zazněly hity jako "The A Team", "Sing" a "Thinking Out Loud" a fanoušky nadchlo i překvapení v podobě duetu s Eltonem Johnem. Sestřih Jumpers for Goalposts spojuje největší koncerty v kariéře Eda Sheerana z června letošního roku na stadionu ve Wembley a je doplněný o pohled do zákulisí celého turné a o vyprávění lidí, kteří se s Edem Sheeranem dobře znají. Vše je navíc v dokonalé obrazové kvalitě, ve 4K Ultra HD. (Pannonia Ent.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

guri 

všechny recenze uživatele

Hudobne tomu nemam co vytknut, no velmi ma vyrusovali dokumentarne vstupy do zakulisia. Ked chcem koncert, zaujima ma iba ten, ked chcem dokument, pozriem si ten. Ale to to bolo namiesane dokopy a dost mi to vadilo. Ale to je asi jediny problem. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Na záznamy koncertů se běžně nedívám, ale Eda jako interpreta jsem si hodně oblíbila, a byla jsem zvědavá, jak jeho vystoupení vypadají. V televizi bohužel běžel pouze záznam zde označovaný jako alternativní, tedy se stopáží něco přes 50 minut, a to byl kámen úrazu. Bylo opravdu příjemné vidět hlavního hrdinu, jak se vší pokorou a s batohem přes rameno vyráží vstříc největšímu úspěchu svého života. Tři dny po sobě zpíval pro více než 87 tisíc lidí, písní jsme ale v této verzi sestřihu opravdu mnoho nedostali (a jen jedna patřila mezi moje oblíbené, což je samozřejmě můj problém). Takže bohužel, kdyby se jenom zpívalo a nenakukovali bychom tak často do zákulisí, hodnotila bych výše. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Fanynky šaleli, ja nie, ale musím uznať, že vypredať tri dni po sebe Wembley je niečo. Na tom obrovskom pódiu hrajúci celkom sám mi pripadal osamelý. Aspoň nejaké tanečnice tam mohli vpustiť, ešteže na moment prišiel Elton John. Skrátená verzia záznamu koncertu toho veľa neponúka, no dlhšie by som to ani nezvládol. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama