Reklama

Reklama

VOD (1)

James Clayton, jeden z nejchytřejších absolventů vysokých škol v USA, je právě tím, koho chce Walter Burke mít ve své tajné službě. Když Clayton dorazí do výcvikového střediska, čeká na něj mnoho fyzických i psychických zkoušek. Burke má v oblibě především ty psychické, jako jsou nácviky výslechů, vydírání a odolnost na detektoru lži. Po základním výcviku se James dozví, že se pro CIA jako agent nehodí. Ale co když je i tohle jenom test? Právě v okamžiku, kdy začíná mít pochybnosti, pověřuje jej Burke úkolem objevit agenta ve vlastních řadách. Ve spleti různých zvratů a náhlých změn se James může spolehnout na jediné - věřit nelze nikomu a nic není takové, jak to vypadá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

Magneto 

všechny recenze uživatele

To malo vážne 115 minút? Mne to ubehlo ako voda a to vypovedá niečo o kvalitách filmu. Je remeselne dobre natočený so zaujímavými prvkami, ako je napríklad spůsob výcviku agentov CIA a neustála otázka visiaca vo vzduchu - "Je to realita, alebo test?" Po určitej dobe sa to zvrtne v niečo úplne iné aby sa to znova vo finále vrátilo do starých koľají, kde každý oklame každého...Pohodička s príjemnou atmoškou neurazí a nenadchne.Pre mňa je to za *** a pol hviezdičky. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

První film, ve kterém jsem Colina Farrella viděla ve větší roli - a musím přiznat, že je skutečně víc než jenom chlapík s hezkou tvářičkou, který se náhodou přimotal k filmu. Test je poměrně zajímavý snímek o zákulisí CIA, kde se stírají rozdíly mezi hrou a realitou, proto mu odpustím i ztrátu tempa v druhé polovině. Zvlášť, když celý film není postaven na bezmyšlenkovitých střílečkách jako tisíce sobě podobných. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ještě nikdy jsem nepodstoupil na CSFD takový test nerozhodnosti jako u tohoto snímku, kde Colin Farrell dokazuje, své herecké umění ve velkém stylu po boku Al Pacina, bohužel když se rozehraje takhle skvěle film mě si i skvěle dokončit , kdyby to byli jen poslední minuty či "jen" debilní závěr byli by to 4*,ale tady jakoby genilata filmu skončila někde uprostřed a pak začalo vleklé nic.A to je opravdu zklamaní. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Tie tri hviezdičky sadnú tomuto filmu, ako dobre ušitý oblek. Pacinovsko-Farellovský tandem ťahá s prispením pre mňa neznámej Bridget celý film plný napätia, neistoty a dejových zvratov. Osobitne Colin Farell sa tu vypol k veľmi presvedčivému výkonu. Že tento prekombinovaný film nakoniec skončí štandardne je dôvodom, pre ktorý sa mu viac hviezdičiek neušlo. ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Někde jsem vyčetl, že se film ke konci ztrácí v pointách. Mně se tak nezdálo. Je pravdou, že těch falešných point, je během filmu požehnaně. A na tom Test stojí i padá. Ony pointy jsou tahouny filmu. Když je znáte, není důvod film vidět znovu. Možná bych ocenil více informativní (pochopitelně napínavý) film o fungování CIA, než paranoiu ve smyslu VŠECHNO JE TEST. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • James Douglas Clayton (Colin Farrell) nosí hodinky značky TAG Heuer Kirium F1 a Walter Burke (Al Pacino) nosí hodinky Tutima Flieger Chronograph. (dyfur)
  • Při scéně na Farmě, v níž Colin Farrell společně s dalšími rekruty hraje karty, jednomu z nich, bývalému policistovi z Miami, říká Sonny Crockett. Colin Farrell si o tři roky později Sonny Crocketta zahrál ve filmu Miami Vice (2006). (Pedro Morales)
  • Obrázky Jamese a jeho otce, které jsou promítány u úvodních titulků, jsou ve skutečnosti fotky Colina Farrella s jeho otcem z dětství. (Káronoš)

Reklama

Reklama