Reklama

Reklama

Recenze (13)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Variace na The Sixteen-Millimeter Shrine, zpracovaná mnohem lépe, protože nemíří tak přímočaře a čitelně k závěru - i když ten konec samotný mě opět zklamal, zbytek epizody byl tentokrát zábavný. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak občas se stane, že někomu přeskočí ve věži, ale že až tak rychle během jedné jediné klapky? Eileen Ryan naprosto skvělá! Dokázala zahrát hysterickou harpii a rozlítit se tak, že by ji mohla každá jiná žena závidět! Přiznám se ale, že jsem ten konec moc nepochopila. Kam zmizel?? ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Režijně na úrovni výborného celovečerního filmu, vynikající práce se světlem i pohybem kamery (nejen při rychlé jízdě do studia), mimořádně dynamický střih a značně povedené rámování. Pointa vyladěná k dokonalosti. Tohle vážně není obyčejný díl obyčejného televizního seriálu. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ve scénáři jako doma, milosrdné lidské kóma." Jsem Curtis! Mr. Arthur Curtis. Moje manželství není v troskách a můj zpackaný život je jen jako. Tělesnou schránku mi uvěznily filmové kulisy, ale mé skutečné já žije spokojeně, mezi stránkami idylického scénáře, s milující manželkou a malou dcerkou. Bydlíme ve skutečném domě, na adrese 22437 Ventner Road, Woodland Hills. // Asociace - psychiatrické sanatorium a hláška profesora Žaluda: "To je kůň Ferda. Grošák. Místo nešťastného pacienta tu máme šťastného koně." // A teď už mě omluvte, mám práci. Musím zkusmo proklepat zdi svého bytu, abych zjistil, zda to nejsou jen papundeklové kulisy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niečo podobné sme tu už mali, ale osobne považujem tento diel o hercovi, nespokojnom so svojim životom a prepadajúcim ilúzii o realite svojej seriálovej postavy, za ešte vydarenejší, než variáciu na Sunset Boulevard zo začiatku série. Chlapík to nemá ľahké, musí platiť alimenty a scenár mu ponúka harmonické manželstvo... V druhom pláne môžeme považovať tento diel za satiru na nekonečné seriály, z ktorých hercom musí nutne strašiť vo veži po tých nekonečných rokoch na pľaci. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Mirror Image druhý "dimenzionální" příspěvek v Zóně a je nutno říct dvě věci. Na rozdíl od Zrcadlového obrazu prakticky neděsí, na druhou stranu je co do vyprávění a celkové konstrukce příběhu mnohem lepší. Všichni herci ve svých rolích pak naprosto přesní a není téměř co vytýkat. Serlingovy závěrečné dovětky jsem se pak naučil příliš nevnímat, ne vždy zapadají do obrázku, který si o dané povídce sám maluju. Ne úplně čistých, přesto pět. ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Surrealistické prolnutí paralelních světů herce a postavy přinesla Zóna soumraku několik desítek let před Davidem Lynchem. Tísnivé procitnutí v jiném světě obsahuje na můj vkus několik silně hysterických scén, ale jelikož trvá poměrně krátce a je nabitý slušnou atmosférou, ani jistá dávka hysteričnosti ze strany dvou hlavních postav nestihne působit otravně. Dokonalý závěr příběhu pak bohužel zkazí naprosto zbytečný výklad autora. Škoda, bez onoho epilogu, se zanecháním jistého tajemna v divákovi mohl být celkový dojem po skončení ještě lepší. ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia z poviedok, ktorá vo mne iba prehĺbila averziu voči Amerike tých rokov. Nechcel by som v nej žiť. Nie ako ženatý príslušník hoci vyššej strednej vrstvy. Naškrobené, konzervatívne, neosobné. Bŕŕŕŕŕ... tu fakt mohla pomôcť len "Twilight Zone", vôbec sa hrdinom takto zameraných poviedok tejto série nečudujem, ani na nich nehľadím zhora. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako je to dobré, chápu co to chce říct, ale zas tak moc mě to nevzalo a navíc jsem čekal, že ten námět bude propracovanější. Tady to vlastně jen bylo čekání na to, co jsem tak nějak očekával... Slabé 4* ()

Reklama

Reklama