Reklama

Reklama

Recenze (5)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale! Koho to tu máme? Další epizodu Twilight Zone založenou na tom, že když se člověku splní všechna přání, je nešťastný? K takové pointo se snadno dochází s protagonistou, který je idiot. Ale jen tehdy z toho vyplývá, co tvůrci potřebují, což je ostatně potvrzeno tím, že hrdina je idiot pokaždé, když je tenhle motiv užit - ten motiv nefunguje s "normálním člověkem". Vždycky to na mě působí jako snaha o neutralizaci lidí a jejich zařazení na místo. Nesnáším! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posmrtný život sa stal obľúbenou témou tvorcov a vôbec sa niet čomu čudovať, presne totiž zodpovedá názvu celej show. Zlodejíček, gambler a sukničkár umiera po spackanej lúpeži a ocitá sa niekde, kde si bude môcť žiť bez akýchkoľvek obmedzení do konca vekov. No netešte sa potom na smrť. Veci sa samozrejme ale začnú po čase ukazovať v trochu inom svetle a cynický záver so smiechom bieleho mužíčka sa mi hlavou preháňa už pár hodín. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez spoilerů to opět nepůjde: Jedna z mála povídek, která by snesla i kratší stopáž a jedna z mála kde není moc, co psát.  Vznést námitky by se pochopitelně dalo, ale vzhledem k tomu, že trest je údajně ušit na míru, nelze prohlásit, že jiný naturel by si podobné "zoufalství" dokázal užívat věčně. Ale ať tak či tak, fádní a skutečně by stačil formát Večerníčku. Dvě hvězdy za ty možnosti "utrpení"... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě to má zajímavý nápad, ale takový nepromyšlený, nedotažený a příliš jednoduchý i na 26 minut. V tomhle tvaru by to fungovalo jedině, kdyby to bylo minimálně o polovinu kratší - a to je poprvé, co to u Twilight Zone říkám. Slabé 3* ()

Reklama

Reklama