Reklama

Reklama

The Twilight Zone - Season 2 (1960) (série)


A Most Unusual Camera (S02E10)

(epizoda)

Recenze (4)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty postavy (obzvlášť expresivní manželka) jsou tak špatně napsané a zahrané, že se těžko soustředí na cokoliv jiného. Komediální ladění bylo docela bizarní, bohužel ne v dobrém. A jinak je to jen variace na dřív viděné motivy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo by ste robili, ak by ste vo svojej zbierke mali fotoaparát, ktorý by snímal udalosti 5 minút predtým, ako sa odohrajú? Správne, aj naši hrdinovia sa budú snažiť niečo malého do budúcnosti na tejto výhode zarobiť. Lenže všetko má dve strany mince, čo je častým námetom Zóny súmraku a tu si s postavami tvorcovia pohrali tak cynicky, až som nepochopil príčinu toho posledného pádu. Opäť skvelý nápad, tentokrát s trochou toho čierneho humoru navyše. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak z mého pohledu zatím žánrově nejčistší komedie v Zóně, pochopitelně  černá. Nenáročné, morálně naprosto úžasné zkažené, byť padouchům se dostane spravedlivé a díky úplně poslednímu vtípku se nebojím říci i úplně nejspravedlivější odplaty. Vcelku unikátní v tom, že tu nenajdete ani jednu kladnou postavu a nevážné pojetí pak hraje ve všech ohledech naprostý prim.  Po Time Enough at Last další epizoda, kde mi po celou dobu nezmizel úsměv z tváře. Spokojená čtyřka (a velmi příznačná). ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začne to naprosto skvěle a skončí to naprosto pitomě. Je sice fascinující vidět, jak to s každou další vteřinou jde stále k hloupějšímu, ale mrzí mě, že to tak dopadlo. Herci tu teda přehrávají neskutečně, ale zpočátku to podle mě fakt fungovalo celkem solidně, i to komediální ladění se tam hodilo a bavilo mě. Jenže od příchodu debilního bratra to fakt začne být čím dál tím víc slabší a i ten humor je pak docela trapný. Fakt škoda, že si to neudrželo stejné ladění jako na začátku, jinak by to byla skvělá epizoda. Takhle to skončilo někde v průměru. 3* ()

Reklama

Reklama