Reklama

Reklama

Recenze (5)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miluju americké vánoční filmy, jejichž pointou je, že místo zlého kapitalizmu a konzumentarismu je třeba oceňovat hodný kapitalizmus a konzumentarismus. Je na tom cosi zvráceně upřímně naivního. Chybí tomu sebemenší sebereflexe, ale zato to má v sobě opravdového dětského ducha. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vánoční epizoda Twilight Zone. Co k tomu dodat? Snad jen to, že tak jako mnohé jiné díly seriálu, měl i tenhle svůj vliv na mnohé moderní snímky. Tentokrát jde o předchůdce všech těch opilých bad Santů, jak je známe z novějších amerických komedií. Nutno však dodat, že zdejší bad Santa je sice řádný opilec, ale zároveň také dobrák od kosti, takže se mu nedá nefandit. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, že som si tento diel nenechal až na Vianoce. Ale kto mal vopred vedieť, že pôjde o vianočný diel. Poznáte to. Santa by mal vítať decká vo veľkom americkom obchodnom dome, lenže čo iné mu ostáva, ako vysedávať v krčme, keď je hneď oproti. Potom sa síce vráti, ale alkoholový esprit skôr detváky odráza. Keď tu zrazu... sa chlapík ocitne v zóne súmraku a príde k vrecu plného hračiek a proste darčekov všetkého druhu. Ako s ním naloží? ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sentimentální vánoční povídka na téma Happy Christmas. Na jedné straně jsou prý Vánoce o lásce, na té druhé je třeba rozdat kupu dárků. Americky prostý mainstream, na který je jednoduché plivnout a pak jít koupit dárek dětem. Nebudu velký pokrytec, jen průměrný. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem si chtěl vánoční speciál Twilight Zone symbolicky nechat na Vánoce, ale nakonec se mi nechtělo čekat a pustil jsem si ho už teď. Samozřejmě jsem nečekal nic hororového ani příliš dramatického nebo hlubokého, takže mě ani nezarazilo, že z toho nakonec je jen milá pohádka s opilým Santou, který ale zároveň má srdce ze zlata a má jedno velké přání. Ale taky je to krapet pitomá pohádka, která se zpočátku tváří, jako by chtěl říct pravý smysl Vánoc, ale nakonec se na to úplně vykašle a jde jen o rozdávání hmotných dárků (a furt jsem čekal, že scéna s dětmi v úvodu bude mít nějaký účel, jelikož si přály něco důležitějšího, ale to se taky zametlo pod koberec). Ono by se ale dalo polemizovat, jaké formy ten smysl Vánoc může mít, jestli vůbec existuje, když jsou Vánoce "nucený" svátek, ale tohle je jen komentář k epizodě Twilight Zone, ne slohová práce, takže si ten filozofický traktát odpustím a případně si ho budu šetřit na nějaký vánoční film v ideálním čase pro to. O tomhle dílu už nedokážu víc říct, snad jen to, že ušel. 3* ()

Reklama

Reklama