Reklama

Reklama

Recenze (4)

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cesty časem a velké události v minulosti. Bylo by možné je změnit? Četli-li jste někdy nějaké sci-fi o cestách časem, určitě jste na tuhle otázku narazili. TZ se touhle řemeslně hezky zpracovanou povídkou vydává právě na toto pole a i když se jedná vlastně o otřepané téma, není co příliš vytýkat. Dokonce i pointu jsem už někde četl. Pěkná pocta H.G. Wellsovi, méně než čtyři hvězdy přeci nejde dát. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi klasická epizoda - asi prototyp toho, jak si člověk představí "epizodu Twilight Zone". Rychlý exkurz na téma cestování časem a měnění minulosti, pointou je beznadějná malost člověka a jeho neschopnost odhadnout důsledky svých činů a nemožnost své činy realizovat, když je to navzdory přání osudu - víceméně prototyp TZ. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu cestovanie v čase, bez logického technického vysvetlenia, ale to je úplne jedno, ide samozrejme o výsledok a čo z toho vyplynie. Back There je taká krátkometrážna verzia Tajomnej žiary nad Pacifikom nakrútená 20 rokov pred ňou. Nejde však o druhú svetovú, ale o atentát na Lincolna. Zmení jeden človek chod dejín? Aké sú pravidlá motýlieho efektu v Zóne súmraku? Odpoveď je zaujímavá, ale ide vážne skôr námet na celovečerák, kde sa s ním dá lepšie vyhrať. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předvídatelné to sice bylo skutečně hodně a cestování časem se tu odehraje úplně nahodile a bez vysvětlení, ale zajímavě vedené a napínavé to je, nenudil jsem se u toho a celý ten námět na 26 minut vystačil úplně dokonale, takže 3,5* zaokrouhlím mile rád nahoru. Slabé 4* ()

Reklama

Reklama