Reklama

Reklama

The Twilight Zone - Season 2 (1960) (série)


The Odyssey of Flight 33 (S02E18)

(epizoda)

Recenze (4)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je hrozně roztomilé - jak hrdinové prochází obludným a fantastický mfyzikálním jevem, ale pro posádku letadla je jediné důležité, aby cestující nebyly rozrušeni, nepřišli o zaplacený komfort a transakce mezi nimi proběhla podle plánu. Taková pohádka o nefalšovaném kapitalistickém hrdinství, kde ani cesta časem miliony let nezabrání aerolince v tom, abyste se dostali na místo určení! Perlou je samozřejmě pointa (jasné od začátku, protože tohle je Twilight Zone!), která to vše nejspíš nezáměrně rámuje jako věčný očistec pro všechny zúčastněné. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lietadlo smerujúce z Londýna do New Yorku má eufemisticky povedané vo vzduchu problémy. Týkajú sa cestovania v čase a nikto nevie, ako sa veci vyvinú ďalej. Veľmi príťažlivá epizóda, kde nie je vôbec jasné, akým smerom sa scenár vyberie, pretože možností je skutočne veľa a popravde som zvolený koniec vôbec nečakal. Len ma "nerozobral" podobným spôsobom, ako sa to podarilo častiam, ktorým som udelil plný počet. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další variace na oblíbené  téma TZ cestování časem, tentokrát se podíváme do slavného bermudského trojúhelníku a do jednoho letadla, které se dostává do časových vírů. Zajímavá zápletka, která v pohodě vydá i na seriál, kdo zná Ztracené, dá mi za pravdu, se tu trochu ztrácí  v heroizování posádky letadla, kde její absolutní profesionalita a klid působí zkrátka a jednoduše hloupě a neuvěřitelně, ale zase nachází pevnou půdu pod nohama s překvapivým ne-happyendem. Silné tři dobrodružné hvězdičky. ()

Reklama

Reklama