Reklama

Reklama

Recenze (4)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je zajímavé, kolikrát se stalo, že tuhle konkrétní fetiš, tedy posedlost starými dobrými časy (která je v jiných dílech trestána) zobrazí Twilight Zone s neschopností jí nepropadnout a epizoda končí tak, že si člověk živící v bludu nějakým způsobem prosadí svou a ohne realitu ve svůj prospěch. Je zvláštní, že za o hodně míň jsou hrdinové trestání klidně věčným očistcem, ale tohle jim Rod občas nedokáže odepřít. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Starší pán si náhodou zapne staré rádio začne na ňom chytať staré vysielacie programy, vrátane jeho obľúbenej hudby. Vo veci je však niečo iné, ako sa na prvý pohľad zdá a ako jediná tieto záhadné okolnosti skutočne pochopí zanedbávaná manželka. Jej preslov k mužovi patrí k najsilnejším dialógom celého seriálu. Ide viac o psychologicky ladenú epizódu, než o filozofickú a snaží sa dostať hlbšie do vnútra svojich postáv a nesústrediť sa priamo na iracionálny fenomén. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

X-tá variace na téma "druhá šance v životě" . Díky Deanu Jaggerovi a smutně melancholické náladě, kterou se jedním emotivním mono(dia)logem podaří navodit Alice Pearce, Static rozhodně, i přes nejen v TZ stokrát omletou písničku, nelze zatratit. I když je to de facto v bledě modrém to samé jako třeba Stop at Willoughby, jen ta pointa tu není doslova vyřčena a rozdílný věk postav  je pro mne v životních postojích (mých) méně konfliktní. Ještě tři písničky z rádia... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě se to celkem líbilo. Víceméně psychologická epizoda, ve které ten nadpřirozený prvek mohl a nemusel být, ale tak jako tak to dojde ke stejnému vyznění. Jen to teda není vedené úplně nejlépe, ale i tak to celkem funguje a zapůsobí. 4* ()

Reklama

Reklama