Reklama

Reklama

Recenze (4)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další typický motiv Twilight Zone - hrdina získá nějakou nadpřirozenou schopnost a pomůže si jí ke štěstí, ale protože nezná míru, o štěstí zase přijde. když se nad tím člověk zamyslí, je to celkem absurdní ponaučení, které ale samozřejmě přesahuje samotnou TZ - jde o jeden ze základních lidských příběhů. Stejně mě ale vždycky pobaví ten požadavek, že od člověka, který ze dne na den začne ovládat telekinezi, se chce rozumná reakce ve střídmé míře. Taková hezká protestantská logika. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak opäť tu máme "superhrdinskú" schopnosť a opäť gambling, tentokrát v peknej a napínavej kombinácii. Ono čo by vás tak prvé napadlo, ak by ste dokázali vďaka niečomu, na čom vám nikto nepríde, urobiť, že... No ono to nenapadlo priamo protagonistu, ale jeho nie príliš podareného kamaráta a hneď visel vo vzduchu prúser. Opäť nás čaká výborná pointa, ale celé sa to nesie v takom ľahšom duchu, takže ide o to, ktorá tvár seriálu vám sedí viac. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odlehčená epizoda, kde hrají prim paranormální schopnosti, tentokrát telekineze. Přímočaré, jednoduché a v pointě pak příjemně hřejivě lidské.  Sázím vše  na červenou čtyřku. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu to má na Twilight Zone docela klasický námět a kam celá zápletka vygraduje je taky předem hodně jasné, jenže na tu druhou to dobře funguje, moji pozornost si to udrželo po celou dobu a musím i říct, že mě to bavilo. Jen to toho předvedlo příliš málo na to, abych byl spokojenější - a že tu byl potenciál na větší rozvinutí čehokoli. Ale tak i takhle to stačí, no... Silné 3* ()

Reklama

Reklama