Reklama

Reklama

Braddock: Ztracen v boji

  • USA Braddock: Missing in Action III (více)
Trailer

Vietnamský veterán plukovník James Braddock věřil, že jeho asijská žena zemřela během války. Od misionáře se však dozví, že nejen, že žije, ale má i syna. Braddock se proto vrací na vlastní pěst do Vietnamu, aby je i ostatní z vězeňského tábora. (TV Prima Cool)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Chuck tento krát pridal nielen viac kopov, ale aj nakysnutú helikoptéru s Ramba a jeden podpis do kolonky scenár. Tie kopy a ta helikoptéra ešte ušla, ale ten scenár už moc nie. Úvod ma tak nebavil ako pri predošlých dieloch a záverečný diel si dával trošku na čas, kým sa to rozbehol, ale keď už na to príde, je na čo pozerať. Výbuchov je kopec, Chucka v akcii ešte viac, len keby to tak nepreháňal s tým státím v strede základne a trošku sa aj skryl, bolo by to pozeratelnejšie, pretože pri scéne, kde naňho strieľajú zo všetkých uhlov a aj z vežičiek, Chuck len prebije granátomet a kosí si to ďalej bez škrabnutia a toto už trošku vyvolá úsmev na tvári, ale tak čo už je to film s Chuckom. 50% - 2* ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,na kuří oko nešlapu litl džone, já šlapu na hajlzi'' no Čaký, tady si šlápl spiš do hajzlu na pěkně řidkej průjem. Čak našel svého bastarda, kterého měl s Pokahontas a snaží se ho celý film chránit a přitom mu padaj koule..už to prostě není ono. Střílí se tam, mučí se tam, zaporak tam furt řve; Bredokuu..atak no. ()

Reklama

Divočák 

všechny recenze uživatele

"Varuju tě Braddocku, nešlapej lidem na kuří oka!" "Na kuří oka nešlapu, já šlapu na hajzly." Chuck Norris se potřetí a naposled vydává do Vietnamu a už na začátku filmu vás uchvátí perfektní úvodní scénou pádu Saigonu, kdy po ulicích pobíhají rabující davy a nad nimi letí dvě vojenské helikoptéry. Brácha Aaron se tady neskutečně režijně vytáhl a klidně by s touhle scénou uspěl i v oscarovém filmu. Co následuje dál je už ale čistokrevná Chuckovina, čemuž se uzpůsobuje režie i příběh. Chuck se vrací do Vietnamu pro rodinu (ano, dočkáme se i rodiného dramatu!;)), ale všechno se podělá a Chuck musí znovu vytáhnou kulomety proti šikmovokým. Ti jsou zase jednou pěkné svině, pouští do něj elektřinu a dokonce znásilňují malé děti, z čehož navíc vyplývá, že Chuck je tady dokonce ještě větší dobrodinec než obvykle, protože musí zachránit celý sirotčinec. Akce sice není nic moc, většinou jen Chuck stojí uprostřed dvorku a všichni kolem něj umírají, zatímco on nemá ani škrábanec, ale jeden rákosník to od něj dostane perfektně kanadou do ksichtu a ten konec na mostě je prostě super. Nechce se mi tomu věřit, ale dávám Chuckovi za 4* a smutně se loučím s nejlepším dílem série. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Plukovník James Braddock (Chuck Norris) opouští 29. dubna 1975 Saigon s tím, že jeho vietnamská žena Lin Tan Cang (Miki Kim) je mrtvá. Po dvanácti letech ho vyhledá reverend Polanski a oznámí mu, že je společně s jeho synem naživu. Braddock se vydává na vlastní pěst do Vietnamu na záchrannou misi... Je to taková pohádka pro dospělé, ale snímek nabídne poměrně dost akce a pořádnou dávku reálných explozí. Chuckův bratr Aaron dělal na filmu tentokrát pouze jako režisér. Při natáčení na Filipínách v květnu roku 1987 došlo k neštěstí, protože zemřeli čtyři lidé a pět bylo zraněno při pádu vojenské helikoptéry AUH-76. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Trojka je zhruba na stejny urovni jako jednicka je tu o neco vic akce ale neni zas az buhvijak napadite natocena to tema uz je taky lehce obehrany na druhou stranu neznicitelny a nesmrtelny akcni hrdina predvadi svoje standartni kousky takze kdo ma rad osmdesatky prijde si na sve a co se teto serie tyce je to rozhodne dustojne zakonceni to kazdopadne ()

Galerie (199)

Zajímavosti (9)

  • Při natáčení na Filipínách v květnu roku 1987 došlo k neštěstí, protože zemřeli čtyři lidé a pět bylo zraněno při pádu vojenské helikoptéry AUH-76. Zdroje se rozcházejí v tom, zdai šlo o civilisty, vojáky nebo členy natáčecího štábu, počty mrtvých a zraněných však odpovídají. (Rominator)
  • Příběh se časově neshoduje z dílem druhým. V tom je totiž Braddock (Chuck Norris) z dalšími vojáky vězněn od roku 1972 až do roku 1982. Tento příběh se ale odehrává těsně po ukončení války v roce 1975. (Terva)

Reklama

Reklama