Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ramon Cota chladnokrevně zavraždil nevinnou matku i dítě, a navíc je šéfem obchodu s drogami do USA. Když se plukovník Scott McCoy a jeho partner pokusí předvést Cotu před soud, jejich úsilí vyjde naprázdno, protože Cota je zproštěn viny prakticky bez trestu. Scottův přítel, který není schopen ovládnout svou zuřivost, se na Cotu u soudu vrhá. Když jsou odtrženi, slibuje Cotovi pomstu. Jenže Cota je nebezpečný zločinec, se kterým není radno si začínat, a není pro něj problém zavraždit kohokoli… Když se oddíl vojáků pokusí zasáhnout a Cotu a jeho bandu odstranit, jsou vojáci přemoženi a zajati jako rukojmí. McCoy osobně vede brigádu členů parašutistické výsadkové jednotky, aby zachránil rukojmí. Při tom chce konečně  dostal Cotu... (TV Prima)

(více)

Recenze (94)

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Na to,že Chuck nemá žádnou mimiku a neumí vlastně hrát jsme si už nějak zvykli.Ale tohle na mě bylo moc.První Delta byla celkem slušná podívaná založená na skutečných událostech.Dvojka se sice tváří, že má taky skutečný základ a to hon Delty na Pabla Escobara, dokonce i sídlo Ramona Coty bylo na podobně situovaném místě.Jenže pak tu máme trapnou akci,přimyšlenou zápletku a takove věci,které fakt berou dech,jako že Norris skáče z letadla s padákem aniž by měl helmu nebo nějaké brýle,operátoři Delty střílejí od boku jak kovbojové a mají nekonečné zásoby munice,Hlavní sídlo Delty,která spadá pod US Army hlídají dva strážci od USMC,to mě hodně pobavilo a blbůstka s tím,že operátoři bez jakéhokoli zakrytí identity nejprve unášejí drogového barona a pak se jdou ještě podívat jak ho soudce pustí na kauci a opět bez krytí ksichtů.Když už chce někdo točit film o speciální a k tomu velice tajné jednotce,měl by si přečíst nějakou tu literaturu nebo si sehnat vojenského poradce. ()

MrMir 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný Chuck dáva lekci plešato-vlasatému asijci stylem, jakým to umí jenom on. Nejdřív se nechá pořádně zmlátit a dopřeje vlastaci trochu toho potěšení. Až když je na kolenou, téměř poražen, otočí se a pronese větu "Tak a teď budu vyučovat já!". Následují dvě lekce a nebohý vlasatec končí napíchnutý na kopí. Nic víc si z filmu nepamatuji, ale i toto stačí na 3 hvězdy :o) Ve své době, ve své kategorii velmi vyhledávaný film (videokazeta, jednohlasový dabing, co chcete víc?):o) ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

" A ty si kto, boha jeho", pýta sa nejaký pako istého bradatého chlapíka. Keby vedel že je to Chuck Norris tak by si určite nedovoloval. Keď Chuck Norris udrie po nákove stane sa z nej panvica a kdo sa mu odváži papulovať tomu dá kop z otočky až mu sopel na krku závit vyreže. Tentoraz sa však Chuck drží vcelku na uzde, kým v predošlom dieli vypálil aj s kamošmi celý Bejrút, tu sa musí uskromniť s jedným sídlom drogového baróna v typicky slizkom podaní Billiho Draga. Akcia si aj tu dáva trochu načas, ale keď sa už rozbehne je to riadna mela plná mohutných výbuchov a streľby doplnená o nejaké tie Chuckove karate manévre a jazdu obrnenou limuzínou cez džungľu. Klasická Chuckovina. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jednička byla na Norrisovu celkovou úroveň filmů docela pecka. Dvojka se mi ale fakt výrazně nelíbila. Jednak absolutně nesnáším Billyho Draga, který je zde ve více záběrech, než jsem schopen snést a jednak i když od poloviny je zde nonstop akce, prostě mi to naprosto nesedlo. Nesympatičtí herci, trapná akce, trapné hlášky, nelogický výstup Norrise na horu, který ho stál málem život, ale při následujících soubojích neměl ani škrábanec ... Navíc se film bere strašně vážně a působí neskutečně trapně. I když třeba technicky, kamerově a trikově je docela dobře zvládnut, prostě je to strašná trapárna. Dobré jsou jen záběry na Norrisův trénink v bojových uměních, ale všechno je stejně tak sestříhané, že to dnes již také působí lacině a hloupě ... ()

Piggsy 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatné, mnohem zábavnější a akčnější než nudná jednička. Kdysi jsme to měli na videokazetě a jako malý kluk jsem to viděl asi desetkrát. Dnes jsem se po téměř 20 letech podíval znovu a musím říct, že jsem čekal daleko větší katastrofu. Nesmrtelný Chuck Norris ve své nejlepší formě a Billy Drago jako nejslizovitější záporák všech dob. Já jsem se bavil.. :) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Vo filme si mali zahrať aj Michael Dudikoff a Steve James, ale Chuckovi Norrisovi sa pôvodná verzia scenára nepozdávala. Po jeho prepísaní sa už s obsadením Dudikoffa a Jamesa nepočítalo. (m.a.t.o.)
  • Zkorumpovaný generál Olmedo (Mark Margolis) používá při snaze zachránit Ramona Cotu (Billy Drago) americký lehký pozorovací vrtulník YOH-6A Cayuse. (Robbi)

Reklama

Reklama