Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ramon Cota chladnokrevně zavraždil nevinnou matku i dítě, a navíc je šéfem obchodu s drogami do USA. Když se plukovník Scott McCoy a jeho partner pokusí předvést Cotu před soud, jejich úsilí vyjde naprázdno, protože Cota je zproštěn viny prakticky bez trestu. Scottův přítel, který není schopen ovládnout svou zuřivost, se na Cotu u soudu vrhá. Když jsou odtrženi, slibuje Cotovi pomstu. Jenže Cota je nebezpečný zločinec, se kterým není radno si začínat, a není pro něj problém zavraždit kohokoli… Když se oddíl vojáků pokusí zasáhnout a Cotu a jeho bandu odstranit, jsou vojáci přemoženi a zajati jako rukojmí. McCoy osobně vede brigádu členů parašutistické výsadkové jednotky, aby zachránil rukojmí. Při tom chce konečně  dostal Cotu... (TV Prima)

(více)

Recenze (94)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak oproti prvnimu dilu uz to takova rezba neni ale porad dost dobry Norris zustava nekompromisnim likvidatorem kterej se ani nemusi prat na to aby kazdyho serezal po akcni strance je to prumernej film ale do nadprumeru to vytahuje genialni Drago a jeho opravdu hnusny zaporak takze zatim co jeho lide se zbavi toho ditete vy se zbavte predsudku a nepiste tu takovy sracky takovejhle ratting si tenhle film opravdu nezaslouzi ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nebýt ksichtu Billyho Draga, není si Delta Force 2 podle čeho pamatovat. I akční béčka osmdesátých let mají spoustu lepších zástupců. Tady nefunguje ani nostalgie "viděl jsem to prvně na VHS asi v deseti letech, s českým jednohlasým "dabingem"". Trojka rozhodně pobaví víc;) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Filmy s Chuckem Norrisem postrádají jedno, obavu o hlavního hrdinu. To může být zničená třeba celá planeta Země, ale je jasný, že Churk Norris to přežije a bude ve vesmíru běhat místo ní kolem slunce. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem stejné jako jednička.Drsné hlášky,drsní padouši,drsná akce,drsný Chuck.Tohle já mám rád!Ale pro ostatní jak vidím je to blbost.Je to jejich názor, já jim ho neberu :-) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jednička byla na Norrisovu celkovou úroveň filmů docela pecka. Dvojka se mi ale fakt výrazně nelíbila. Jednak absolutně nesnáším Billyho Draga, který je zde ve více záběrech, než jsem schopen snést a jednak i když od poloviny je zde nonstop akce, prostě mi to naprosto nesedlo. Nesympatičtí herci, trapná akce, trapné hlášky, nelogický výstup Norrise na horu, který ho stál málem život, ale při následujících soubojích neměl ani škrábanec ... Navíc se film bere strašně vážně a působí neskutečně trapně. I když třeba technicky, kamerově a trikově je docela dobře zvládnut, prostě je to strašná trapárna. Dobré jsou jen záběry na Norrisův trénink v bojových uměních, ale všechno je stejně tak sestříhané, že to dnes již také působí lacině a hloupě ... ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film s Chuckom Norrisom, ktorý patrí medzi jeho lepšie filmy. Má dosť dobrý príbeh o dvojici príslušníkov špeciálnych jednotiek, ktorí majú dostať veľmi nebezpečného narkobaróna pred súd, čo sa aj podarí, ale je prepustený na kauciu a zabije jedného z nich aj s rodinou. A tak druhý z dvojice, jeho priateľ plukovník McCoy odcestuje do Kolumbie ako predvoj veľkej vojenskej operácie na zničenie drogových laboratórií, oslobodenie rukojemníkov, no hlavne konečne dostať narkobaróna za všetko, čo urobil. Spracovanie je na tom dobre, aj napriek v rámci žánru nadpriemernej dĺžke sa prakticky stále niečo deje, takže filmu nechýba spád a nenašiel som žiadne výraznejšie slabé miesto, prvá trištvrtehodina dobre oboznámi so všetkým dôležitým a dosť priestoru tu má aj samotný narkobarón so svojimi negatívnymi aktivitami, nasleduje krátka príprava a potom je už len opäť trištvrtehodina takmer neustálej akcie. Mojim jediným väčším problémom je to, čo aj v prípade jednotky, síce Norris tu má pomerne dosť priestoru a ešte viac ako v jednotke, ale stále je len súčasťou veľkej operácie, čo v určitých miestach trochu zamrzí. Akcie je tu dosť a je aj celkom slušná. Norris tu už používa o niečo viac bojové umenia, než obvykle, s čím som spokojný, síce plnohodnotný súboj tu je len jeden, ale aj tak ručná akcia v jeho podaní poteší, prestrelky už síce obsahovo pôsobia trochu horším dojmom, ale natočené sú dobre. No hlavne tu sa najviac prejaví ten problém, ako aj pri spracovaní, Norris je len súčasťou niečoho väčšieho a tak miesto toho, aby sám vyčistil určitú oblasť, čo by ma veľmi potešilo, mu výrazne pomôžu buď iní vojaci alebo rovno vrtuľník, ktorý sa síce postará o viacero veľkolepých scén, v ktorých zabití a ani explózie nechýbajú, ale potom toho na Norrisa zostane omnoho menej, ako by som chcel a to je škoda. Najviac sa mi páči Norrisova tréningová scéna s vojakmi, v ktorej predvedie viacero výborných chvatov, slušný súboj vo vile alebo tiché zneškodnenie viacerých vojakov pri oslobodzovaní rukojemníkov. Herecké obsadenie je na tom dobre, Chuck Norris v skvelej forme, správne slizký hlavný záporák Billy Drago a bezproblémové vedľajšie postavy. Réžia a technická stránka vo svojom žánri určite nie je špička, ale aj tak by som to označil za výrazný nadštandard, je to jednoducho dobre vyzerajúce veľkolepé béčko v štýle osemdesiatych rokov. Toto pokračovanie mám podobne rád ako jednotku, za ňou zaostáva len o minimum, ale tu poteší, že Chuck Norris má viac priestoru a aj celkovo patrí medzi to lepšie, v čom sa kedy objavil, ale radšej si pozriem napríklad tretie pokračovanie filmu Nezvestní v boji, kde už je ten správny samotár, ktorý všetko zvládne sám. Objektívna kvalita filmu- 62%, film sa páči mne na 75%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nostalgická vzpomínka na léta, kdy Chuck Norris, Schwarzenegger a spol. bojovali proti bezpráví a násilí. V těchle případech mě ale vždycky nejvíc pobaví, jak jeden z našich hrdinů vidí, jak je někdo utlačován (tady majitel restaurace), tak nasadí několik svých elegantních chvatů a solidně rozmlátí polovinu restaurace, bytu apod. Majitelé mu musí být vděční.. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodně velký sešup dolů. Chuck to na konci sice solidně poseká a předvede jeden hodně dobrý a dlouhý zápasnický souboj, ale tento díl si budu pamatovat jen kvůli hodně slabému zfetovanému záporákovi Billy Dragovi. PS: První díl měl skvělou hudbu a tady už to šlo absolutně do kopru. 35% ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

je jen škoda, že tu s Cuckem Ňorisem nehraje i Míša Dudlíkov, bylo by to o moc legračnější. Takhle je to jen odchozená uhekaná nuda:-) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Rovnako ako aj v sérii Nezvestný v boji aj tu ďalší diel domrvil Chuckou brat Aarron. Úvod bol strašne nezáživný ako aj záporáci, no našťastie sa to v závere začne slušne rúbať, explózie, granáty, samopaly, Chuckové kopy nechýbajú, čo ma potešilo, no oproti jednotke, ktorá sa snažila byť trošku seriózna a mala aj oveľa lepšie napísané postavy, je toto veľký kvalitatívny pokles dolu. 45% - 2* ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Když jde dítě spát, podívá se, jestli není pod postelí bubák. Když jde bubák spát, podívá se, jestli není pod postelí Chuck Norris. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

V žánrech chybí označení „komedie“. Chuck uhýbající před střelou z bazuky ve mně bude ještě hodně dlouho vzbuzovat veselí. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Vynikající a rozhodně nejlepší film s Chuckem Norrisem. Nízké hodnocení nechápu, ale neřeším ho. Akčních scén je tu celkem dost, některé možná jsou béčkovité, ale mě se líbily. Soubojů je zde taky dost, Chuck se hodně předvede. Celkově příběh je výborný, hlavní záporák dost zaujme. Tento typ filmů se hodí k Chuckovi nejvíc. A to pomsta. Film je napínavej, zajímavej a poutavej od začátku do konce. Co mě dále nadchlo, byla hudba, která neměla chybu. Herecké obsazení dobré. Proto film hodnotím na 97% = ***** ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Slabší (a lacinější) pokračování již tak průměrného filmu. Ke kladům patří hezká příroda a symfonická hudba Frederica Talgorna. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Chuck se chce pomstít, tak to rozjede ve velkým tentokrát udělá peklo zbohatlýmu šéfikovi kolumbijské mafie. Nejdřív vyrasí jungli a pak celou jeho rezidenci. Když se to tak veme, je to dobrá akční jednohubka. ()

Reklama

Reklama