Reklama

Reklama

Den som dræber - Fanget af mørket

(seriál)
  • angličtina Darkness: Those Who Kill
Trailer
Dánsko, (2019–2023), 17 h 36 min (Minutáž: 40–48 min)

Hrají:

Kenneth M. Christensen, Natalie Madueño, Signe Egholm Olsen, Mads Riisom, Peter Mygind, Uffe Rørbæk Madsen, Tessa Hoder, Ida Hupfeld, Pernille Andersen (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Detektív Jan Michelsen (Kenneth M. Christensen) už viac ako 6 mesiacov neúspešne pátra po nezvestnej, 17 ročnej Júlii. Keď nečakane z totožnej časti mesta zmizne ďalšia dievčina, ktorá je navyše Júlii podobná, začína Michelsen nadobúdať podozrenie, že sa môže jednať o sériového násilníka, ktorý obdobný čin spáchal už pred 10 rokmi. Dolapiť takéhoto páchateľa, však nie je jednoduchou záležitosťou, a tak Michelsen spája svoje sily so psychologičkou Louise Bergstein (Natalie Madueño), ktorá sa v minulosti zameriavala na profilovanie sériových vrahov. Už čoskoro obaja zistia, s kým majú dočinenia... (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze uživatele VLADEK k tomuto seriálu (4)

Den som dræber - Fanget af mørket (2019) 

1. řada - 99% souhlas s CARNIFEX. - viděno v roce 2019. 2. řada - bohužel se doma nepoučili a chtěli vidět i tu druhou a já si přesně nepamatoval jak hrozná ta první byla. Ta druhá je mnohem horší. Zatím nejhorší věc co jsem letos v roce 2021 viděl. Je to naprostá ztráta času, běžte raději ven! ()

Episode 7 (2019) (S01E07) 

Z průměrné severské kriminálky se stala pěkná blbost. ()

Episode 8 (2019) (S01E08) odpad!

Omlouvám se, ne blbost, ale pí....a. ()

Season 2 (2021) (S02) 

Takou scénáristickou blbost a amatérské herecké výkony jsem už dlouho neviděl. ()

Reklama

Reklama