Reklama

Reklama

VOD (1)

Keď sa ziskuchtiví projektanti rozhodnú zničiť lesné detské ihrisko, zjaví sa mýtický duch, aby im pomohol. Za indiánskeho ducha sa však prezliekol milovník a ochranca prírody McKenna (Chuck Norris), ktorému sa nepáči, ako sa stavebná spoločnosť správa k prírode a neberie ohľady na potreby iných. Na McKennu poštvú aj šerifa Ramseya (Max Gail), aby tvrdohlavého muža nejakým spôsobom „eliminoval... (TV JOJ)

(více)

Recenze (57)

whack 

všechny recenze uživatele

Tento film je podhodnotený, a to asi najmä kvôli účinkovaniu Norrisa, na ktorého padajú najrôznejšie vtípky vďaka tým jeho rangerským srandám. Film je určený pre deti, má pozitívne eko posolstvo, a je, myslím, oveľa užitočnejší ako tie dnešné bombastické nezmysly. 1* naviac za ten les. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerný film s Chuckom Norrisom, ktorý patrí medzi jeho najhoršie filmy. Má podpriemerný príbeh o skupine detí, ktoré sa na výlete v horách dostanú do sporu s drevorubačmi, ktorí majú v pláne zničiť veľkú časť hory, ale deti sa im v tom snažia zabrániť a pomáha im v tom aj duch miestneho indiána v podaní Chucka Norrisa. Samotný základ nie je úplne najhorší, ekologickú tématiku mám rád, ale tu je to podané priamo len pre detského diváka. So spracovaním tiež nie som moc spokojný, skoro všetko čas je venovaný deťom a scény s nimi nie sú moc zaujímavé a často aj nudné. Norris tu až tak moc priestoru nemá, ale práve scény s ním sú jednoznačne tým najlepším z tohto filmu. Súbojov nie je najmenej a samozrejme Norris má na svojom konte aj lepšiu akciu, ale kedže sa jedná o rodinný film, tak som s ich kvalitou spokojný. Kvôli žánru v nich nikto neumrie a ani nič drsnejšie sa v nich neudeje, ale Norris stále s nejakým dobrým kopom alebo úderom nemá problém. A záporáci sú podľa očakávaní tragickí a všetky ich dialógy sú na tom rovnako. Myslím si, že ako film pre deti s ekologickou tématikou je Zálesák celkom dobrý, takže svoj účel splnil, ale zároveň je to len film na jedno pozretie, ktorý fanúšika Norrisových akčných filmov moc nezaujme. Objektívna kvalita filmu- 50%, film sa páči mne na 52%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký herec Chuck Norris sa v roku 1996 objavil vo filme "Zálesák" (Forest Warrior), ktorý vznikol pod režisérskou taktovkou jeho mladšieho brata Aarona Norrisa. Zahral si v ňom prízrak ekologicky motivovaného indiánskeho ducha McKennu, čo bojuje proti stavebnej spoločnosti, ktorá sa rozhodla realizovať svoj developérsky projekt v miestnych horách. Neberú ohľady na prírodu, na nesúhlas občanov a ani na deti, ktoré chcú chrániť životné prostredie. Všetko to vyrieši Chuck Norris, ktorý v tomto snímku vyzerá ako nejaký pošahaný, neoholený Winnetou. Podľa mňa to bola nehorázne naivná blbosť. No možno na mladých divákov, ktorí ešte neopustili brány základných škôl, to môže zafungovať ako zábavná ekologická agitka, obzvlášť v tomto momentálne zúriacom čase green deal šialenstva. * ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Film, který má nějakou tu myšlenku, pro děti do snad 13 let je to příjemný zážitek. Viděl jsem 2x a stačilo. Nijak neprahnu po 3. zhlédnutí...Jen ukazuje, že Chuck Norris to má v hlavě v pořádku a myslí také na přírodu a má charizma. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak se z toho nakonec vyklubal film pro děti, i když upoutávka na Coolu naznačovala šílenou zábavu s Chuckem. No co si budem povídat, žádný zázrak a možná ani pro současná děcka by to taky nebylo to pravé. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

McKenna (Chuck Norris) chrání horu a okolní les jako ezoterická bytost, která na sebe může vzít podobu lesních zvířat. Jde o film s ekologickou tématikou určený mladšímu publiku. Ohled se na to bere při samotných soubojích, kde nechybí humorné odlehčení. Snímek režíroval Chuckův mladší bratr Aaron Norris. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tak zase proti prúdu. Príjemný rodinný ekologický film ako stvorený pre environmentálnu výchovu americkej mládeže... Pre všetkých nad 13, len v sprievode dieťaťa... ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

U traileru jsem umíral smíchy. Film samotnej se dal sotva dokoukat. Hrozná lumpárna. Norris jako medvěd. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Film, který nikdo na place nemohl brát vážně a v rámci bizarní zábavy na alkoholovém večírku se může jednat o nejlepší Norrisovku vůbec. Film tak špatný a směšný až je zábavný a otrlý nebo alkoholem sťatý divák zde najde desítky nezapomenutelných scén (zastavení motorovky holou rukou je dodnes jeden z nejpopulárnějších meme). ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Teď má tvou velikost !!" ;) Čekal jsem norrisovskou Aljašku v plamenech, ovšem tenhle co do žánru hybridní, a jednoznačně autorsky neujasněný polokýč, předčil i moje nejhorší noční můry, v nichž Zdeněk Troška přebírá Oscara za celoživotní dílo.. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Toto bylo hodně mimo mísu a větší slátaninu jsem dlouho neviděl. Tak trošku náznaky Patriota se Seagalem, který vůči tomuto filmu působí jako Oscarovka. Norris úplně zabitý mezi bandou děcek, otravných postav a tupostí po všech stránkách......1/10 ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že se jedná o rodinný film, ale spíše pro děti, tak nemohu být tak přísná. Dá se to vidět a děti tam mají čáry a kouzla a také legrační situace, jak potrestat špatné a bezcharakterní lidi. Já si myslím, že největší umění je právě udělat "napínavý" film pro děti. K tomu měl posloužit i CHUCK NORRIS, který tam (bohužel) nevystupuje jako hrdina, ale jako dobrý lesní duch. No, dětem se to určitě bude líbit. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Jako co lidi čekali? Tohle je, jak už se tu psalo, především film pro děti, který má ekologické poselství. Žádný oskary to nedostane, dospělák si to asi nepustí, ale dětem by se to líbit mohlo. Tedy pokud bych já měl malý děti, budu raději, když se budou koukat na možná trochu těžkopádnýho, ale výchovnýho Zálesáka, než třeba na Hellraisera. ()

bouchy 

všechny recenze uživatele

Chuck létá, kope, mění se v orla, tu zase v medvěda, proti němu stojící nesympatický záporák s doutníkem, kterému kryjí záda dva úlisní právníci s IQ na hranici imbecility, dlouho odolává a vysílá do hor své dřevorubecké nohsledy, až nakonec podlehne a dočista přijde o rozum. Zálesák je místy dost fantasy, občas až dětsky naivní, ale rozhodně si nezaslouží takovou pozici, na které se aktuálně nachází (v době psaní komentáře 122. z 200 nejhorších počinů). Být mi o nějakých 10 let méně, vsadím se, že by se náš tehdejší VHS přehrávač zavařil, jak bych si to pouštěl pořád dokola :). Vždyť v kom jiném by se měl budit zájem o ochranu přírody, když ne v dětech? Klerik to ve svém komentáři vystihl naprosto přesně - pod to bych se mohl podepsat. Takže proč tak nízké hodnocení? Že by nějaký "Walker, Texas Ranger komplex" aneb vše, kde hraje Chuck Nadčlověk Norris, hodíme automaticky do odpadu? P.S. Loretta Swit aka Major Margaret Houlihanová je boží :)) ()

Reklama

Reklama