Reklama

Reklama

Knots Landing

(seriál)
  • USA Knots Landing
USA, 1979, 344x50 min

Tvůrci:

David Jacobs

Hrají:

Michele Lee, Ted Shackelford, Joan Van Ark, Alec Baldwin, William Devane, Kevin Dobson, Jerry Buteyn, Constance McCashin, Julie Harris, Tonya Crowe (více)
(další profese)

Recenze (15)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Koupit piva basu, ožrat se u Dallasu a u tohohle pak střízlivět....docela solidní základ pro představu pekla, ne? ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Ploché charaktery, pomalý děj, vyhrocené situace, absurdní smrti, ještě absurdnější vzkříšení, podivné románky a uprostřed toho všeho mladinká Nicolette Sheridan jako mrška Paige. Není to nic extra, ale nudné dopoledne to vždycky zabilo vcelku příjemně. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Dobrý seriál zraje jako víno. Nejdříve je hodně diváků proti, ale za pár let zjistí, že si ho oblíbili a mění své názory. Doufám, že tohle bude ten případ. Těším se, až si diváci, co si tenhle seriál oblíbí, tak ho budou postupně zvedat z temné barvy do modré a možná i do červené.***(6.12.2010) ()

Berry odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby záleželo na mně, tak dám všechny režiséry těchto kurevských sraček vystřílet! Bohuže ale na mě nezáleží a tak se podobné ........ točí dodnes! ()

Besyn 

všechny recenze uživatele

Je to sice dallasovský odvar a také pěkná kravina,nicméně tu jednu hvězdičku si to zaslouží,jelikož hodnocení odpad dávám jen skutečným "skvostům" alá made in South America. ()

Honzik004 

všechny recenze uživatele

Americký seriál Knots Landing je jakousi odnoží populárního Dallasu. Člen slavné rodiny Ewingů, Gary, byl nucen ze svého rodného města odejít a usadil se se svou ženou Valene ve fiktivním městě Knots Landing ve společnosti několika sousedících rodin. Mě se tenhle seriál líbil. Nevypráví se zde ságá miliardářské rodiny, ale příběhy několika rodin americké střední třídy. Navíc se zde byli zajímavám způsobem ztvárněny každodenní starosti a problémy: alkoholismus, užívání drog. K nejsilnějším zážitkům však patřila zápletka únosu dětí z porodnice, které měli být použity na nelegální adopci a matce bylo namluveno, že se děti narodili mrtvé. Pro mě solidní seriál se sympatickými postavami. 70% ()

Duiva001 

všechny recenze uživatele

Zábava na prázdninové deštivé dopoledne....a sem tam se tam mihl i J.R....no, už jsem viděla větší zvrácenosti....dokud tam nelítá žádná slepá v zelených šatech, tak aspoň jednu hvězdičku...bylo to natáčený v hezkém exteriéru, Kalifornie, to je můj sen.... ()

Reklama

Reklama