Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben a Jerry navštíví místní nevěstinec One-Eyed Jack's, aby si promluvili s jeho vedoucím. (SkyShowtime)

Recenze (15)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda měla vážně 47 minut? Měl jsem pocit, že jsem ji zapl, upadl do transu a pak zahlédl titulky. Neuvěřitelně rychle utekla. Luxusní epizoda, která odhalila, že 80 % Twin Peaks má v některém ze svých 2 až 5 jmen písmeno "J". Strašně mi leze na nervy ten ubrečený čurák na motorce. Neskutečně otravný zmrd. Snad brzy chcípne. Na druhé straně je dokonalý agent Cooper, ze kterého mám pravidelně v pozoru všech svých 20 čísel. Luxusně napsaná postava, která je mi prozatím sympatická naprosto v každém ohledu. To bude zřejmě způsobeno tím, že mi v každém směru připomíná mě samotného. A to teď nemluvím jen o jeho šarmu, lásce ke kávě a dobrému jídlu a zvláštním snům. Zatím se seriál vyvíjí neuvěřitelně zajímavě. Twin Peaks je prošukané skrz na skrz a za každou postavičkou je cítit obrovské tajemno. Zřejmě bude za zdánlivě poklidným městečkem hodně krutý svět v pozadí. Závěrečný Cooperův sen neměl chybu. Slabších 5 kousků. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta lidí má scénu s házením kamení jako takový úlet, kdy se Cooper ukazuje jako nějakej zenovej blázen, ale díky téhle scéně získá divák výborný přehled o postavách, které se točí v rámci okruhu podezřelých. Všechny jsou postupně představeny, a díky prostřihu i spojena charakteristika s vizuálem. Snová scéna (potažmo futuristická, vzhledem ke 3. řadě) ze závěru už je prostě klasickým Twin Peaks, a prvním náznakem onoho mysteriozna, které se kolem vraždy točí. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvodna scenka mlcanie pri stole a naslednym "bagetovym herectvom" bola iny kabaret. Dedukcne hadzanie sutrov v lese wtf... Lynch no ;) Cooper-ov "metaforicky trpaslici" sen stal tiez za to. Suvisi to s tou spominanou expiraciou v predoslych dvoch dieloch. Pre mna slabota. Priezvisko rezisera na tom nic nemeni. ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem, že to bude lepší, ale pořád to je solidní. Cooper je mega dobrá postava a pokaždé když se ukáže na scéně, tak je seriál excelentní. Naopak pokaždé když se dlouho neukáže, tak to začíná být mírně nuda. Scéna s kameny se opravdu povedlo! ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud nějaký divák pochyboval, nebo měl dojem, že se mu to ve druhém díle jen zdálo, v další své části se Městečko Twin Peaks už jasně profiluje jako mysteriózní drama s prvky hororu (a také komických situací). Agent Cooper poprvé navštíví vigvam, ve kterém se dozví jméno vraha Laury Palmerové. Kdo by to čekal - už ve třetím díle je jasné, kdo je vrah... Nebo ne? ()

Belsazar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Mám oslavovat tě jak letní den? Jsi přec krásnější a zářivější. Surové větry servou nevinná májová poupata. A každá krása od krásy někdy sama hyne náhodou, či změnou přírody běhu ukrácena. Leč tvé věčné léto nepomine, ni ztratí krásu, jež je tvá. A smrt je nepřemůže.“ Jedna z nejúžasnějších epizod nabídne pohled na pravou tvář bratří Hornů. Tvůrci se tváří, že se vše brzy vyjasní, ale kdo se dívá na seriál minimálně podruhé, ví, že se naopak všechno komplikuje. „Co je to za šestákovej podnik v týhle dřevěný krabici, Coopere? … Už jsem viděl hodně zapadákovů, ale tenhle je naprosto jasně v čele. Na co sakra čekáte? Na Vánoce? Máme spoustu práce! Zítra nám tu holku pohřbí a my už jsme ztratili půl dne cestováním do týhle pustiny.“ Na scénu také přichází Albert. Jeho entrée je nezapomenutelné. Ano, jak kdosi napsal již přede mnou: při hodnocení tohoto seriálu se nelze vyhnout superlativům. „Temnotou budoucí minulosti kouzelník touží prohlédnout. Je jen jedna šance mezi dvěma světy, ohni se mnou pojď.“ ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně ani nevím, jestli se mi to po spoustě let líbí. Ale je to čímsi magické a umí si to samo ze sebe udělat legraci (házení kamenů). Co se vraha týče, je jakoby jasno, ale modří vědí. ()

Reklama

Reklama