Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cooper se dotazuje doktora Jacobyho, což ho navede k potenciálnímu podezřelému; Hawk nalezne Jednorukého muže. (SkyShowtime)

Recenze (9)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošičku slabší díl, který zejména lehce rozplétá vztahy mezi tamními drogovými providery. Obzvlášť zajímavé a nevyzpytatelné spatřuji v tomto seriálu ženy (což je obdobné jako v životě). Tak nějak podvědomě mi něco našeptává, že se extra kurva vyklube z Donny. Ze všech osob na mě působí nejméně důvěryhodným dojmem, protože člověk u ní nemá páru, co může čekat. Trošku mě prozatím zklamalo rozuzlení kolem jednoručky. Každopádně, atmosféra je stále moc pěkná a těším se, co přinesou další díly. Pomalu se ženeme do finiše série. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nabouchaném rozjezdu se v tomto díle trochu zpomalí tempo. V tomhle díle se toho až tolik nestane. Nejlepší a nejpůsobivější scéna je určitě potkání Jamese a Maddy. Jinak se ale spíše pohupujeme na stejném místě, případ se v podstatě nikam neposunune. Poprvé je tu konfrontace hlavních postav s Jednorukým Mikem, ale jeho důležitost tu zatím není vůbec vidět. Ale na druhou stranu, kdy si budete moct koukat z očí do očí s Lamou :)? ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl beru jako určité rozvíjení zápletky, ale žádné mystérium nebo pohroužení do hlubin záhad se tentokrát nekoná. Vyšetřování pokračuje, zároveň to vypadá na nové komplikace do příštích dílů - Hank propuštěný z vězení a také Packardova pila začíná mít namále. Uvidíme. ()

Belsazar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Kdysi jsem poznal někoho, kdo mě naučil chápat odpovědnost a riziko. A pak i to, jak bolí zklamání.“ Cooperovy deduktivní techniky jsou úžasné, ale jeho postoj ke svému okolí, k lidem a událostem, to je největší devíza seriálu. On celý ten Cooper je vlastně úžasný. A snad ještě krásná ani ne třicetiletá Joan Chen. ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková vycpávka s koblihami, nechtěným výstřelem a Maddy, kterou snad musí hrát stejná herečka jako Lauru. Frajer42 - ohledně Donny dobrý postřeh. Tichá voda... No uvidíme, zpřed 20let si hovno pamatuju. ()

Reklama

Reklama