Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey se infiltruje do nevěstince One-Eyed Jack's; vyšetřování vede k děsivému rozuzlení. (SkyShowtime)

Recenze (8)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále série, jak se patří. Ačkoliv mluvit o závěru série, je dosti diskutabilní, já osobně bych jako závěr první řady označil až tak díl 2x08. Leo, který je v podstatě hlavní záporák prvních dílů, tady dojde ke svému osudu, a tady už je ta ona střelba, kterou jsem trochu časově posunul o pár dílů dřív :). Díl nechává spoustu cliffhangerů, ať už postelovku Audrey - Ben, postřelení Coopera, nebo oheň na pile. Andy se taky konečně projeví i jinak, než babral, a předvede první ze svých světlých chvilek :). Leland a jeho cesta za pomstou, jako další část jeho děsivého příběhu, která hned v příštím díle vyústí v další z řady nezapomutelných scén. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Závěrečný díl se povedl a kupodivu poodhalil obrovské množství tajemství. Moc se mi líbilo, jak se podařilo chytit sumoduda, jako sumce na udici. Předpokládám, že špekáčkovi se rozhodně dalo za daných okolností věřit, tudíž se zcela vyjasnilo, kdo byl tehdy toho osudného večera majitelem penisů, které v sobě kurva Laura přivítala. Díl sice odhalil kamioňáka a vepříka, nicméně stále zůstaly dva otazníky. Jeden otazník je majitelem penisu a druhý otazník je majitelkou dosti opotřebované vaginy, neboť se bude pravděpodobně jednat o další kurvu. Už teď je jasné, že případ kurva Laury byl jen předbojem k množství tajností, které Twin Peaks skrývá. Tím, že klukům oba odhalené pánové pravděpodobně umřeli, se další vyšetřování značně zkomplikovalo. Mé bystré detektivní oko si nemohlo nevšimnou Andyho, který u mě budí mnoho podezření. Úplně mi nesedí, že by retard jeho formátu s vychýlenou muškou, zvládl z ničeho nic zasáhnout v kritický okamžik cíl takovým způsobem, aby ho neusmrtil, nýbrž pouze vhodně zranil. Myslím, že ten klučina nebude až takový retard a dobrák, za kterého se vydává. Závěr byl úžasný a přesně takový, jaký by měl být, aby dokonale navnadil k další sérii. Pouze mě lehce zarmoutilo, že byla těžce postřelena moje nejoblíbenější postava seriálu. Nezbývá živit naději, že se z těch pár průstřelů břicha do příští série zbráborá. ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečný díl serie nechal tajemno podřimovat a opřel se celou vahou do hlavní kriminální linie. Nevím, kdo by se po závěrečné scéně netěšil na druhou sérii.. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Maddy (Sheryl Lee) má vizi zabijáka Boba (Frank Silva), jenž se objeví na podlaze. Oproti evropské verzi se však v americké objevuje pouze krvavá skvrna. Původní záměr byla vize Boba, ovšem kvůli nedostatku času se nejdříve natočila verze s krvavou skvrnou. (shimik77)

Reklama

Reklama