Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Cooper získá pomoc a obdrží nechtěné zprávy; Donna zařídí setkání s cizincem. (SkyShowtime)

Recenze (9)

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cooper se snad už ani nevyspí bez toho, že by mu někdo vstupoval do snů a dával cenné rady... Ale mám to rád, to tajemno okolo, které dává celému seriálu grády. Tento díl je trochu osekaný a některé vedlejší postavy neuvidíme (Hawk, Ed, Norma), ale aspoň se na ně můžeme těšit příště. Ostatně, jedna nová záporná postava se naopak brzy objeví a Cooper z toho nebude dvakrát nadšený... ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tak křečovité, až je to vtipné (např. scéna se zamilovanou písní v podání Jamese, Donny a Maddy nebo i dumání nad dvěma účetními knihami nebo Lucy kompromitovaná za sklem - hlavně že má rád velryby a ví, co je jeho občanská povinnost :-). Donna chodí legračně jak kachna a hned pohasla zář její hvězdy v mých očích. Audrey v One Eyed King vadne, zato Shelly vede. Pořád mě to baví, ale koukám se na to asi hlavně proto, abych se připravil na třetí sérii, kterou jsem ještě neviděl a která bude věřím natočena moderněji a posune lynchovu filmařinu do třetího tisíciletí. Na to se těším. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poleno opět promluvilo, a tak může Major Briggs pokračovat v nastoleném trendu mysteriozního duchu. Mimozemšťani, sny... vše je možné. Lovestory mezi Jamesem a Donou patří podle mě k tomu slabšímu v Twin Peaks, prostě taková klasická teen pruda. Stejně tak Jamesům přihrátej song mě úplně nebere. Ještě štěstí, že scéna vyústí v další návštěvu Boba, a během okamžiku se z romance opět přesuneme do pořádně husté atmosféry. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Tak druhá série se prozatím nese ve velice mysteriózním duchu, kde hlavní roli hrají sny a vize. Mimo to bylo divákům představeno, že Lauřin den trval zřejmě déle, než trvají dny běžných smrtelníků. Stíhala totiž přes den doučovat retardované dítě Hornů, rozvážet jídlo důchodcům, obšťastňovat Bobbyho a po večer stíhala ještě pracovat jako kurva v místním bordelu. V tom bordelu, kde se momentálně značně přiostřuje pobyt Audrey, která vyšetřuje na vlastní pěst, aby oslnila agenta Coopera a mohla s ním následně za odměnu kopulovat. Právě sex a partnerské vztahy představují v Twin Peaks velice důležitou roli, která popohání motivace postav. Tak nějak bylo naznačeno, že Lauru zřejmě ubil k smrti vyšinutý Indián, který vstupuje do vizí hned několika postav a kterého zatím není na planetě Zemi možné dohledat. Uvidíme, jaká bude nakonec jeho role v příběhu. Každopádně se seriál vyvíjí moc hezky. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama