Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyšetřování Lauřiny vraždy nabírá nový směr. (SkyShowtime)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Lynch ve svých úvahách lehce přeběhl dobu. Agent Cooper je mimořádná postavička v tomto šíleném městečku. Díl se znovu táhne na mysteriózní vlně. Definitivně se zde narýsoval nový romantický trojúhelník kolem otravného motorkáře. Na scéně se stále více objevuje prazvláštní šikmoočko a tajuplný indián konečně dostal jméno Bob Robertson. Moc se mi líbil experiment s hypnózou, pomocí kterého byl bělohlávek usvědčen z nesmírně zbytečné vraždičky postavy, která mohla více zpívat. Slabší 4 kousky. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z dosavadních dílů asi nejslabší počin. Za mě hodně přeslazený díl, kde se dost času řeší milostné pletky Dona - James - Maddy. K tomu se nám tu rozjíždí nový trojúhelník okolo Lucy, který je alespoň dost potrhlý a zábavný. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V této epizodě se toho moc neděje, jakoby se vše točilo jen kolem Donny a jejích zmatků ohledně Jamese. Díl tak zpestří zejména jednoruký muž a Audrey jedoucí na bílém tygrovi... Naopak nová postava prodavače konfekce, která se točí okolo Lucy, mi byla vždy dost nesympatická. ()

Reklama

Reklama