Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leland se přizná k zabití Renaulta; Ben nastraží past na Coopera. (SkyShowtime)

Recenze (8)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Docela by mě zajímalo, co bere za drogy ten floutek ve zdejších komentářích, který nemá pocit, že by konkrétně v této epizodě nebyl "vyplňkový děj". Kvalita bohužel trošku zakolísala, protože se tato epizoda točí z větší části kolem nepříliš zajímavého vývoje vztahu mezi Lucy a Andym. Bohužel jsem se trošku obával, že přesně k tomuto seriál sklouzne. První série měla 8 dílů. Druhá jich má hned 22, tudíž přímo vybízí k tomu, aby se určité kvantum času využilo pro vatové pasáže, které mají jeden jediný potenciál, a to pokoušet se unudit diváky k smrti. Snad se jednalo o ojedinělý výkyv a nebudou se další díly točit kolem vývoje vztahů mezi partnery namísto podstatně zajímavějších a z hlediska děje klíčovějších záležitostí. Schválně by mě zajímalo, jestli se zbytečná postava Dick ještě v budoucnu nějakým způsobem přisere do děje, nebo se jednalo o naprosto zbytečnou postavičku s příhodným jménem. Alespoň, že žluťásek v závěru díl trošku přikořenil. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu bych navázal na již zde publikované komentáře. Ano, tento děj je ve své podstatě výplňový, a příliš nerozvádí hlavní děj, ale na druhou stranu je tady prostě geniálně zobrazena ona ikonická atmosféra Twin Peaks, a lidí v něm. Tenhle díl je prostě snad o všech postavách a jejích příbězích. Je tu spousta velmi dobrých scén s Haroldem, Jeanem nebo zatím neznámým hotelovým hostem, které dostanou zpětně mnohem větší odůvodnění a náboj. Cooper, Šerif a jeho spolek se začínají chystat k osvobozovací akci :). U Josie se zde poprvé dozvídáme, že její záměr možná nejsou až tak nevinné, jak se mohlo v 1. řadě zdát. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byť tento díl začíná rádoby tajemně, točí se veskrze kolem reálné detektivní práce. Zároveň nabízí hezky genderově vyvážený díl - zatímco Hank si pomalu obtáčí kolem prstu mou oblíbenou Normu, Josie si stejně tak obtáčí kolem prstu našeho šerifa. Feministky by zajásaly, kdyby byly objektivní...:) ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná mně to být jedno, co bude dál, postavy jsou mi u prdele, tak nevím, zda je chyba ve mně nebo kde. Vata. Ano, místy docela zábavná vata, ale pořád vata (Dickova velmi decentní a milionkrát promyšlená "správná věc"). Už je to moc dlouhé a rozmělněné do trochu lepší soap opery. I ten závěr, kdy Hank dostane lekci z toho, kdo je silnější pes a kdy dojde k novému vnímání Josie mi byl šumák. Asi se musím před koukáním něčím naboostovat nebo se na to vykašlat. PS: Neděkuji za titule "kikina". Jsem jen moc líný si stahovat něco lepšího, ale toto je slabé i na mne, který je angličtinou políben jen středně. ()

Reklama

Reklama