Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cooper řekne Trumanovi, kde pobývá Audrey; Leland se účastní svého slyšení. (SkyShowtime)

Recenze (9)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Prozatím bezkonkurenčně nejlepší epizoda druhé série. Děj konečně zase o kousek poskočil. I v tomto dílu došlo na trošku těch podivností. Jednoočko nabralo v nemocnici z tamější luxusní stravy zřejmě nějakou nadpozemskou sílu. Lze předpokládat, že se tahle linka bude ještě někam hezky vyvíjet. Nejmenší chybu neměl závěr. Ať už se jednalo o svedení orchidejáře alergického na vzduch za účelem jeho okradení o významný předmět v rámci vyšetřování kurvy Laury, nebo o luxusní tajnou záchrannou akci fešandy Audrey. Vynikající závěr, který spolehlivě navnadí na další díl. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak linka s Audrey a jejím vyšetřováním vyřešena. Někdo to odskákal víc, někdo si ještě na spravedlnost musí počkat... Tady v těchto pár dílech se hlavní vyšetřovací tým jakoby odkloní od Laury, a iniciativu zde přebírá amatérské duo (trojice) Maddy - Donna - James. Scény s Haroldem jsou to klasické Twin Peaks, kdy je to hodně o emocích a charakterech postav. Harold se svojí slabostí pro orchideje, no nelze ho nelitovat... je to prostě osamělá duše. ()

Mitin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten konec, dohromady s následujícím začátkem dalšího dílu, byla jedna z nejemotivnějších scén, co jsem kdy viděl. Nemůžu věřit, že jsem teprve v 5. díle a tomu, jak už je laťka nastavená vysoko. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden vpád na cizí území provedou Donna s Maddy, druhý agent Cooper se šerifem. Uvidíme, jaký úspěch budou mít. Já si během jednotlivých dílů tak nějak oblíbil zástupce šerifa Hawka, nenápadnou to postavu v pozadí, na kterou je ale spoleh... Ostatně Michael Horse, který Hawka hrál, měl tuhle postavu opravdu rád, dle svých slov si svou roli užíval a po dotočení mu jeho Hawk trochu chybí. Jinak jak tady už někdo poznamenal, Michael Parks hrající Jeana Renauda je také povedený, tahle postava má charisma nebezpečnosti... ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý díl. Konečně trochu akce a hodně věcí se rozplétá. U Jednookého krále bylo rušno a Bookhouse Boys museli opět zasahovat, v některých případech za 5 minut 12. ()

Reklama

Reklama