Reklama

Reklama

Obsahy(1)

James hledá Donnu a Maddy; Cooper a Truman pokračují ve vyšetřování. (SkyShowtime)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Další epizoda, která by se dala označit za "na události bohatou". Moc se mi líbil nápad ponechat si vegeťáka Lea, který se přesto může kdykoli vzpamatovat. Je to příjemně dráždivé a zvrácené. Poprvé jsem si v tomto seriálu uvědomil, že jsou zde tři kočičky. Shelly, Donna a Aubrey by rozhodně stály za příjemnou českou čtyřku. Velice mě potěšila účast samotného mistra Lynche v další vtipné roli Cooperova nadřízeného. Zásadními momenty toho dílu byla určitě prodaná pila, téměř prodané lesy a především jednoruký schizofrenik Mike, který opět poodkryl další záhadu kolem šíleného Boba, který bude zřejmě výrazně figurovat v nadcházející epizodě. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Většina dílu je spíše na 4*, kdy se řeší věci okolo Lea, který si dopřává dorty a oslavu. Shelly jako naivní kravka zjistila, že takhle prachy asi nevydělá, a "zlý" chlapec Bobby už taky pomalu ztrácí vidinu svého života v bohatství... Potom se ale začnou dít věci, před kamerou poprvé vidíme samotného Lynche, a jeho nástup k šerifovi do kanclu. Gordon je pochopitelně správně ujetej, a jeho sluchátka zajišťují spoustu vtipných momentů. Klíčové je tu ale procitnutí Mikea, který odhalí svou mysteriozní stránku, a poprvé tak přímo udeří na samotného Boba. "Temnotou budoucí minulosti - Kouzelník touží prohlédnouti - Je jen jedna šance mezi dvěma světy - Ohni, se mnou pojď". ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Benjamin Horne se raduje spíše z navráceného kufříku plného peněz než ze své dcery, ale říkejme tomu třeba karma... Zatímco Leo si užívá oslavy a dortu, Mike v závěru poodhalí mystérium okolo Boba, ale je zde ještě jedna nenápadná věc, která v budoucnu nabere obrátek - šachová partie byla zahájena... Na to si jdu dát sklenici studeného mléka, když už nemám chuť na saké... ()

Belsazar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Můžu Vám nabídnout saké?“ – „Ne, děkuji.“ – „A co takhle studený mlíko?!“ Šestý díl druhé série je naprosto zásadní. Phillip Michael Gerard konečně ukáže, kým doopravdy je (a kým vlastně je?) a  Pete Martell řekne svoji nejlepší hlášku. ()

Reklama

Reklama