Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cooper vyslýchá hosty na Great Northern; Audrey se pohádá se svým otcem. (SkyShowtime)

Recenze (8)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Věčná škoda pozvolnějšího úvodu. Vyšinutý orchidejář si vzal život, takže nyní lze očekávat, že bude Donna 5 dílů brečet a sekundovat ji bude ten debilní melancholický motorkář. Také intelektuální velikán a světová mozkovna Bobby se jaksi přepočítal, a tak se jim s kočičku romantická idylka mění spíše v malé peklíčko. Líbil se mi zvrat s vypočítavou Catherine, která odkoupila lstí tajemné lesíky. Samotné finále bylo 10hvězdičkové. Po všech stránkách naprostá paráda a menší divácký orgasmus. Po technické i obsahové stránce opravdu luxusní finále, kde se také se smrtí černovlasé "Laury" vyjasnilo, jak to tedy vlastně tenkrát bylo s tou skutečnou kurvící se Laurou. * Po vyspinkání musím zvednout hodnocení na plnou albu, protože ten závěr mi nedal spát, jak byl opravdu luxusní. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osamělá duše Harold Smith si to na začátku hodí, a odstartuje tak díl, který se v rámci seriálu řadí k těm nejlepším. Klenotem je hlavně závěrečná desetiminutovka. Ve scéně v baru se sejde většina postav, a najednou máte pocit, že na vás padá tíha celého světa. Dona a James uvědomující si následky svých činů... Bobby, kterému se rozpadl jeho sen o snadném životě. A Cooper, který nedokázal zabránit dalšímu zločinu, který se souběžně děje u Palmerů. Bob se poprvé ukazuje v plné síle, a je tak odhaleno, skrze koho k nám "promlouvá" v našem světě. Scéna se zabitím Maddy je opět velmi znepokojivá a děsivá, její křik se bude rozléhat ještě dlouho po skončení dílu. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostřihy Coopera v baru ( s Julee Cruise zpívající Rockin Back Inside My heart na rudém pozadí) s vyhrocenou, drsnou scénou v úplně jiném prostředí se nedají zapomenout. Chvíli jsem se bál, že mi Lynch nenávratně zkazil radost z Armstrongovy klasiky, ale ted už dobrý.. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z mého pohledu nejlepší díl nejlepšího seriálu. Tak jak se Mr. Horne staví ke své dceři, postaví se ona k němu. "Je suis une âme solitaire", vzkazuje Herold, čímž se s ním loučíme. Ovšem závěr je neskutečný. V okamžiku, kdy se na scéně objeví bílý kůň a obr pronese "Už to přichází zase", začnou se dít strašlivé věci, zatímco v motorestu za zvuku fantastické hudby se slétávají sovy. Na tohle se nedá do konce života zapomenout. ()

Reklama

Reklama